Mervealya1992 Arkadaşlar. 7 haftada kesede ben ve burdakı herkes kkz bebek demişti bende keseden anlıyorum bende kız diye tahmın ermiştim bugunkı fotoyu atayım size erkek sankı 😂 erkek olursa çin rus annemın yuzuk testi butün hepsş yanılmış olcak hahahaha
Alyask Mervealya1992 hiç anlamam ama çıkıntısı var erkek gibi canım benım oğlum olacak oda böyle gibi☺️
Tugceaker Mervealya1992 şu an kaç haftalıksınız merak ettim ben 13. Haftaya gitcem 4 gün sonra devlete gittiğim için doktor 16 haftadan önce söylemez merak esiyorum bende
Deryacula Alyask benim doktorumda bı cıkıntı var dedi ama kız erkek hiç bişey söylemedi 9 gün sonra muaneye gidicem yine çıkıntı olunca erkekmi oluyo kızmı 😀😀
Mervealya1992 Alyask evet keseme gore kızdı nuba gore erkek suan 😂 sankı doktorda öyle ıma etti ana 12 haftalık daha dedi biraz bekle dedi cok şaşırdım herkesın keseden cınsıyet bılen ben kendı cocuqumh bılemedm galb hahaha
Alyask Deryacula çıkıntı dik olunca erkek oluyor düz olunca kız dıye biliyorum benimkinin baya yukardaydı ☺️
Mervealya1992 Alyask nuba gore erkek zaten ama bılemedj. Kendımı boyle alıştırmamıştım 😂 herkes ama herkes kız dedi semptomlar kızdı çin rus takvımı kızdı burda herkes kız dedi ne bılem hahahaha
Mervealya1992 Alyask ebet erkek demedi ama ima etti 😂😂 şimdş cınsıyet kcın gıtmedım idrar enfeksıyon ıcın gitmıstkm haftaya ozele gtcem orda garantileşir artık 13 haftada