Mavii1 Esraciicek bence sen eşinle konuş veya senin kenarda bi paran varsa bence özele git. Ben çok pişmanım zamanı geri alabilsem asla adımımı atmazdım oraya. Senin canından veya çocuğunun canından önemli değil
Meltem9117 Ereğli de yaşıyorum Çorlu da dr a gidiyorum vega hast. şu an 26 haftalık olduk herşey güzel gidiyor doktorumdan gayet memnunum..iyi olacağını umuyorum ikinci gebeliğim ve normal doğum Allah nasip ederse.
Mavii1 Esraciicek valla o gün kim denk geldiyse o oldu doktorum ilk defa görmüştüm ama normal doğumda ebeler aktif rol oynuyor
Meltem9117 Limonlukekkk yaşam uzak geliyo bana aniden bir şey olsa hemen gidemem diye panik yaparım ben
Cananctnky Esraciicek ben de yaşam Hastanesi’ne gidiyorum.Filiz hanıma da daha önce normal muayenelere gitmiştim .İlgili tatlı bir kadındı.Bir arkadaşım da ona yapmış doğumu memnundu hatırladığım kadarıyla.
Esraciicek Cananctnky çok teşekkür ederimm bilgi için evet çok ilgili inşallah doğum için ona gidebilirim 😊
Meltem9117 Limonlukekkk evet doğru.. rabbim sağ Salim hayırlısıyla zamanında sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin