Tgbashnn Esraciicek merhaba namık kemaldede bence öyle gibi o sırada kim varsa o doğum yaptırabilir genelde asistanlar oluyor
Alisde Mavii1 eger dogumu nromal degil sezaryen ise sehir hastanesinde de gayet memnun kalan var ama normal dogum ise dediginiz gibi ozel bi ilgi olmask sart
Esraciicek Limonlukekkk Mavii1 para benim olsa zaten kıyardım malesef ben çalışmıyorum ve eşimde böyle bir durumda çok zorlanacağını söyledi yapacak bir şey yok artık kader neyse onu göreceğiz
Mavii1 Alisde aynen sezeryansa Abdurrahman beyin eli iyi ama normal istiyorsa özel hastane şart maalesef
Mavii1 Esraciicek psikolojik olarak da fiziksel olarak da çok ağır geçirdim sen de aynı acıları çekme diye söyledim inşallah hakkında hayırlısı olur
Esraciicek Mavii1 ben de çok korkuyorum eşim üniversitede çalışıyor oranın özel kısmında ki profun yapmasını istiyor umarım iyidir ebeleri doktoru
Alisde Esraciicek 14 haftamdayim suan icin degilde aslinda son zamanlarda nst olursa sehir hastanesinden zor bela rendevu bulabiliyorum nst icin rendevu gerekiyormu onuda bilmiyorum da sormam lazim
Tgbashnn Alisde nst için randevu gerekmiyor muayene gittiğin zaman belli haftadan sonra ilk nst ye giriyorsun sonra doktora
Esraciicek Mavii1 ben de çok korkuyorum ama malesef eşim benim kadar ince düşünmüyor 2 gündür çok üzüldüğüm için sormak istedim