Gkhnm97 semrasemra canm belki rahmimiz bebek ariyodur bnmde 2 aydr duzensizlesti en kisa zamanda nasip olr insallah🙏
Gkhnm97 semrasemra gitmedim canm daha once gitmistim herseyim normal cikmisti cok gecikirse git istersen canm aklina takilcaksa
denizannee semrasemra yarın kan vermeye gitsem mi demek yerine allah aşkına git bi acile beta hcg baktırmak istiyorum de bunda bu kadar zor olan ne anlamıyorum
Malatya44 semrasemra canım erken yapmış olabilirsin. Benimde iki günüm geçikti bence biraz daha bekle. Stresten de geçikmiş olabilir
SeherTevfikzsoy semrasemra Bende 4 gün geciktiğinde yapmıştım negatifti en az 1 hafta bekleyin diyorlar 8. gün olduğunda idrardan baktırdım pozitif çıktı
semrasemra SeherTevfikzsoy kanda değerinz kaç çıktı peki? Benm en son ilişki 30 aralıkda oldu , olmuş olsa çıkmazmıydı? Sizin ilişkidb kaç gün sonra çıkmıştı negatif
Tombikis96 semrasemra benim arkadaşım da aynı senin gibiydi doktora gitmiş enfesiyon çıkmış canım inşallah yoktur tabi
semrasemra denizannee Tavrınız biraz kırıcı olmuş ... İdrarda gözükmediği için kan vermeye gitsem mi beklesem mi anlamında sordum. Zor olan birşey değil elbet. Biraz daha ılımlı yaklaşabilirsiniz. Teşekkürler
aybkburk semrasemra benim de adetim gecikti ilk üç gün çıkmadı dördüncü gün çıkmıştı gebe olduğum ve bazen geç döllenme de olabiliyor , 4-5 gün geçtiyse eğer kan tahlili yaptır
Selinnnce semrasemra canim benimde oyle oluyor hamilelik istedigim icin psikolojiden dolayi gecikiyor tamamen stres yanii. Bi iki gun daha bekle olmadi kan ver. insallah hamilesindir
semrasemra Selinnnce İnşallah canım inşallah hayırlısıyla🙏🏻🙏🏻 Aslında bu ay çok heveslenmedm daha sakindm ama demk ki bilinç altım öyle değil😬
Malatya44 semrasemra normalde 13veya 14ocaktı. Günü gününe olurum şu an olmadım. Ama üşütmüşte olabilirim. Pek umudum yok cnm.
denizannee semrasemra canım bak regl senin sağlığın. Regl olmadıysan ve en fazla 1 gün geciktiyse gebe olma ihtimalin yüksek. Kotu niyetle yazmadım ama bazen bazı postlar o kadar saçma geliyorki. Karnında bi can taşıyo olabilirsin. Belki sigara iciyosun belki sağlıklı beslenmiyosun belki ağır kaldiriyosun belki kimyasal temizlik malzemeleri kullaniyosun bunların hepsi eğer rahmine düştüyse bebeğine zarar. Artık hastane olmayan ilçe hatta semt kalmadı. Artık insanlar daha bilinçli. Ev tipi testte negatif çıktıysa geç döllenme olmuş olabilir ve küçük olduğu için idrarda görünmeyebilir bunu en cahil kadın bile biliyor sende biliyorsun. Bende 3 gün geciktim negatif çıktı hastanede kan verip bhcg baktirdim 14.7 çıktı yani hamile olduğumu öğrendim. git bi hastaneye. Zor değil kan veriyorsun 1 saat kadar bekliyorsun ve sonucunu alıyorsun. Sonra eğer hamileysen daha tedbirli daha dikkatli oluyorsun. Hamile değilsen de kendini böyle biseye kaptırıp modunu düşürmemiş oluyorsun. Kotu niyetle yazmadım. Sadece biraz bilinçli olman gerekiyor bi kadın olarak. Beni yanlış anlama lütfen ... 🙇♀️
SeherTevfikzsoy semrasemra son adet tarihine göre belli oluyor ilişki önce olmuş olsa bile adet gecikmeden belli olmuyor bildiğim kadarıyla ben idrardan baktırdığım için kandan baktırmadım tekrar ultrasondan keseye baktırdım daha sonra
aybkburk semrasemra ilk değerim 332, ikinci 900 , üçüncü 1944 canım iki gün aralıklarla yaptırdı doktorum yükselince uktrasonda da göründü şükür ve şu an 8 hafta 2 günlüğüz
Selinnnce semrasemra bende ayniyim canim bu ay sdce 1 kere denedik ona ragmen acaba olur mu die belirti aramaya basladim:D
Mommerve semrasemra gecikmemin ikinci günü test negatif çıktı adet günü de kan vermiştim oda negatif çıkmıştı ben geç yumurtlamışım beşinci gün test yaptım silik ikinci çizgi vardı sonra kan verdim öğrendim ama kafanıza takmayın ben yok hamile değilim artık inandım dediğim anda hamile olduğumu öğrendim şimdi 7+2 hamileyim kafanıza takmayın oluruna bırakın umarım vardır bebiş en geç 1 hafta bekleyin geç döllenme olduysa anca çıkar 🥰
semrasemra Mommerve İnşallah 🙏🏻Evet bnde umudumu kestm bugn negatf çıkınca :( Peki siz ilişki üzerndn kaç gün geçince öğrendinz? Değerinz kçtı acaba?