hilalficil Cagla-2434 ben de her gün yürüyorum ayrıca pilates yaptım 16.haftadan beri evde de devam ediyoeum şu an bende de sadece yumuşama var açılma yok
Cagla-2434 hilalficil doğacağı günü ve şekli kendileri seçiyor artık buna kesin olarak eminim 😃 biz elimizden geleni yapıp gerisini bebiskolara bırakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun çünkü acilmayinca açılmıyor 41 e kadar yolu var olmadı suni sancı denemesi oda olmadı sezeryan yapacak bişi yok 🥲🥹😄 ins o kadar uzamaz hepimiz bir iki gün içinde patır patır burada pozitif doğum hikayeleri anlatiriz 🧿🧿❤️
Cagla-2434 Ayvareceli inatçı olacak bizim bebisler sanırım 😃 merak ediyorum program a göre son 3 gün yazıyor bitince hala dogurmadiysam + gün mü sayiyor acaba . İlk doğumum olduğundan erken doğum olur mu acaba diye korkardım şimdi doğmayacak gibi geliyor
Ayvareceli Cagla-2434 ayy baba inat ana inat benim bebişlerdr inat sanırım. Benim son 6 gün gösteriyor. Bitince artık geçmiş oluyor zamanını doldurmuş oluyor. Benimde ilk gebeliğim çok bilgim yok malesef😥 napsak gelse ya
Aysenur92 Benim de uygulamaya göre yarın itibariyle son 3 günüm. Dışarıda parkta felan bacakları uzun açıp yürüyüşler yapıyorum merdiven inip çıkıyorum bunları yaptıktan sonra eve gelince alt bölgede kasılma hissediyorum ama son günlere göre gayet iyi hissediyorum kendimi hamileliğim ortalarında daha çok zorlanıyordum 😅hayırlısı ile gelsinler
Cagla-2434 hilalficil 42 olana kadar ben 9 dogurmam ins bu sefer de aklıma sürekli kaka mi yaptı hareketler azaldı suyu mu bitti gibi tehlikeler gelmeye başlıyor .🥹
Fatma4934 Cagla-2434 aynı endişeler bana da oluyor o yüzden bugün doktora gidicem içim rahat olsun 40 haftayı geçince doktor ne yapıyor doğumu başlatıyor mu yoksa 41 e kadar bekletir mi
Ayvareceli Doğuma son 5gün kaldı ama ttık yok. 😪 açılma yok kanala girmemiş, baskı yok. Öyle psikolojim bozuldu ki rüyamda nişanımın geldiğini gördüm. Seviniyordum. Uyanınca ağlicaktım. Bütün tuşlara bastım yapmadığım kalmadı ama yok yok yok belirti bile yok
Fatma4934 Ayvareceli rüyada bende Nisan geldiğini gördüm bayağı adet olmuş gibi kan gördüm ama herhangi bir şey olmadı düşüncelerimizden dolayı bu tarz rüyalar görebiliyoruz galiba
Ahrez hilalficil Cayin icine bir kac tane de karanfil atin, karanfil de uyarici etkisi var. Ben hunlarla beraber yavas ama uzun yuruyusler yapmistim.
Cagla-2434 Fatma4934 benim de randevum yarındi bugüne aldım sancılar gece hiç yatirmadi beni bekledim belki nişan yada su gelseydi gidecektim ama gelmedi . Bebiş hareketleri de biraz daha az normal e göre emin olmak için gidicem
Ayvareceli Cagla-2434 anaaaa ayyy nasıl sevindim. Allahım darısı başımıza . Rabbim su gibi kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin🙏🌸🥰