00pamuk00 Gamze_gamze 37+5den selamlar , aynı durumdayim geceleri hayalet gibi geziniyorum ezan okunuyor gün ayıyor ancak öyle uyuyorum öğlene kadar zor kalkip zorla kahvaltı yapıyorum bebek için, gündüzleri de ruh gibi uykusuzluktan baygın baygın elimi kolumu kaldiramiyorum bulduğum yerde uyukluyorum 😭
Kardelen120o Gamze_gamze çok hareket ediyorum yuruyus squat merdiven in cik falan ondan diye dusunuyorum bide bebek asagi baski yapiyo
Meltemm21 Gamze_gamze 28. Haftaya girdik hala aynı durumdayım sıcaklarda çok etkiliyor kendimi yere atıyorum yarım saat uyursam şükür ediyorum
Niloyaaaaa Gamze_gamze gebeliğin son haftaları daha berbat bir hal alıyor maalesef 🥴 36. Haftamdayım ve günde toplam 2-3 saatlik uykuyla duruyorum gözümden uyku akıyor ama bacak kalça ağrılarından uyuyamıyorum artık doğsun istiyorum 😢
denizleo09 Uykusuzluktan öluyorum diye yatağa girdim sabah 06:10 oldu ben daha uyuyamadım dôn Allah dôn, su iç, WC git :( Sıcak bi yandan, Allah’ın gücüne gitmesin de bebek kımıl kımıl bi yandan 😅
basakyaylaci Gamze_gamze 22. haftamdayım ruh gibi geziyorum gece uyuyamıyorum uyusamda tuvalete kalkıyorum öğlende bilerek uyumuyorum gece rahat uyurum diye artık ağlıyorum uyumak istiyorum deliksiz rahatça ve kaygı bozukluğu karamsarlık oluyor sürekli