Gamze_gamze Kızlar 22. Haftamıza girdik ama gebeliğimin ilk başındaki gibi deliksiz uyku uyuyamıyorum. Geceleri hep ayaktayım sizde de oluyor mu bu durum geçici mi doğuma kadar devam eder mi 🙄
basakc36 Gamze_gamze Valla 30+5 olduk her saat başı çişe uyanıyorum yarım yamalak uykuyla geçiyor günler 🙄
Damyavuz Gamze_gamze Ayy bende hem çişim geliyor hem de acıkıyorum. Geçen saat sabahım 5’i açlıktan uyuyamıyorum salatalık yiyen bari dedim rakı kokusu geldi 🤦🏻♀️😅 eşimi uyandırdım bak rakı kokuyor diyorum deli misin sen yat uyu dedi 🤣😅
Kardelen120o Gamze_gamze 37+5 olduk bizde 2 3 saatlik uykuyla duruyorum hamileligimin basindan beri uyku ne unuttum resmen bian once dogursam da rahatlasam diyorum artik
Narin9 Gamze_gamze 35+2 deyim uyuyamamak artı sürekli tuvalete kalkma bide bel bacak ağrıları arada giren kramplarla uyumaya çalışıyorum 😃
Gamze_gamze basakc36 uf bende öyle. İçmesem susuyorum içsem uyanıyorum ayaklarımın altı desen sanki alev atıyor 🥲
Kubraalp67 Evin içinde hayalet gibi geziyorum uykuya hasret kaldım resmen. Gece uyumaz gündüz uyanmaz oldum 😅
Gamze_gamze Kubraalp67 ben de öyle. İlk başlarda 11 de yatıp sabah 7 de kalkıyordum ne güzel dinleniyordum şimdi sabaha karşı uykum geliyor öğlene doğru uyanıyorum elimde olmuyor. 7. Aydan sonra başlıyor dediler bende 6. Ayda başladı 😒
Kubraalp67 Gamze_gamze 30. Haftaya girdim bu gece itibariyle son 1 aydır böyleyim gündüz uyuduğum için muhtemelen gece uyuyamıyorum 😅 ama gündüz de elimde değil uzandığım yerde uyuyakalıyorum hamileliği gündüz uykusu ile geçirdim resmen 😅
Gamze_gamze Damyavuz 😂😂😂 benim de tandırda yeni pişmiş sıkma kokusu geliyor birkaç gündür burnuma. Kaç gündür geçiremedim nerde yesem bilemedim 🥺
Kardelen120o Gamze_gamze ayniyim ya ne uyku ne bisey bide acayip bacaklarim agriyo mahvoluyorum evi bile zorla topluyorum bazen toplayamadigim bile oluyo ilk hamilelik belki ondan bu kadar geciyodur bilmiyorum ama mahvoldumm artik
Rain-yagmur22 Bende 32+6dayım 24 de başladı uykusuz gecelerim. İlk başladığı sıralar gece uyuyamıyor ama gündüzleri uyuyordum şu 2 haftadır yarım yamalak hep bi uyur uyanık haldeyim rahat rahat deliksiz uyumayı özledim
Gamze_gamze Rain-yagmur22 çocuk olduktan sonra da bir yıl devam eder muhtemelen. İki sene öylece çöp dayanacağız artık evlatlarımız için
[silindi] 30.haftamız ama yaklaşık 1 aydır gece uykusuzlukları başladı tabi bu haftalarda daha yoğun Allah yardımcımız olsun
tugce_snygt42 Gamze_gamze ohooo doğuma kadar öyle Vala hele son haftalar hiç uyuyamiyosun karnında çıkınca 😬😁
Kardelen120o Gamze_gamze çok hareket ediyorum yuruyus squat merdiven in cik falan ondan diye dusunuyorum bide bebek asagi baski yapiyo