Bns1-
Yakınlardan etraftan duyacağın saçma sapan yorumlar olacak onlara kulaklarını tıka he de geç canını sıkmalarına izin verme. En çokta duyucagin şey daha en azından olduğunu biliyosunuz yaşınız daha genç yine olur yine yaparsınız vs vs. Geçen sene yaşamıştım bu olayi işten çıktım kendimi eve kapattim insanlarin saçma sapan yorumları beni bunalttı bir Allah’ın kuluda bana başın sağolsun demedi hepsi yüzünü gorseydinde kaybetseydin öyle daha kötü dedi saçma sapan ama kimse senin içindekini bilmiyorum malesef. Kafamda bı sürü soru işareti bar suan cinsiyeti neydi mesela deli gibi merak ediyorum rabbim öbür tarafta karşılaştırsın diyorum.
Yaşın belki benden küçüktür belki büyüktür bilmiyorum ama sana tavsiye olarak sakin kendini kapatma sakın psikolojini eşinin psikolojisini köreltme çok etkiliyor çünkü. Ben boşanmayı düşündüm hocaya gittim salak salak şeyler yaptım anlicagin şuan çok pişmanım. 1 sene sürdü tekrar hamile kalmam o yüzden hep iyi düşün iyi olsun olması gereken buymuş nasipte bu varmış. Herşey çok güzel olacak ve yoluna giricek sen içini ferah tut
Uzun oldu biraz ama hakkını helal et