Annebebek000 SenHepMercimekOlarakKalacaksin evet 34 yasinda oluyorsunuz 34 +6 = 40 40 -9 = 31 SONUC 31 yani tek ve erkek bu teori tuttuu 🤣🤣 Ilk cocugunuzun bilgilerini boyle biliyormusunuzz Benimde iki cocugum var ikisi de bu teoriyle dogru cikdi digerleri sizin gibi kiz cikiyorduu
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Annebebek000 bu ne teorisi peki:)) valla simdiye kadar sadece bu erkek cikti:) tabi hala kesin erkek diyen olmadi cinsiyete ama bu cumartesi kesinlesek herhalde
Nisa51 Beyazmelekkk benimde iki kizim var 15 haftalik hamileyim geçen hafta doktor emin değilim ama kiz gibindedi Ebrar abla erkek bebek bu dedi
Annebebek000 SenHepMercimekOlarakKalacaksin valla bende tam olarak adini bilmiyorum yillar once denk gelmisdim Bende ikisinde de tuttu
Annebebek000 SenHepMercimekOlarakKalacaksin diger cocugunuzun bilgilerini hatirliyorsaniz bi de oyle deneyinn bakalim oda cikacakmi
Minat9496 SenHepMercimekOlarakKalacaksin canım ben diyorum belki doğumda kız olduğu belli olur öyle şeyler çok olurmuş :)) ben çok kıza umitlenmistim ama şu an çok alıştım 2 erkek annesi fikrine hatta belki iyi oldu ileride daha iyi birbirlerini anlar ogluslarimiz
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Minat9496 evet eger kesin erkek derlerse ben de oyle avuncam artik:)) iki erkek kardeş daha iyi anlasir ayni odayi paylasir vs:) suan kesin erkek denmedigi icin adapte de olamadim bu fikre henuz:)
Minat9496 SenHepMercimekOlarakKalacaksin seninde büyümüştür detaylina da az kalmıştır net öğrenirsin zaten kontrolünde detaylı dada artık tamamen nettir :) haber ver
Minat9496 SenHepMercimekOlarakKalacaksin ayyyy seninki pipim burda anneeee diye bağırıyor:)) sağlıklı olsun hepsi insllah❤️💕
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Minat9496 hahah ay valla bence de bagiriyor ama genede emin olamadi doktor. Yarin kesin erkek dicek zaten bekliyorum:))