SenHepMercimekOlarakKalacaksin Minat9496 hayirli olsun canim muhtemelen benimki de erkek ama hala kesin sonucu duyamadık:)) bu sene nasil kiz senesiymis ya kime sorsam erkek cikiyor:)
Minat9496 SenHepMercimekOlarakKalacaksin canım ben diyorum belki doğumda kız olduğu belli olur öyle şeyler çok olurmuş :)) ben çok kıza umitlenmistim ama şu an çok alıştım 2 erkek annesi fikrine hatta belki iyi oldu ileride daha iyi birbirlerini anlar ogluslarimiz
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Aslaninannesi_ bu postu actigimda 12. Haftadaydim. İkili testi yaptirdigim doktor yüzde 90 erkek demisti. Halbuki tum takvimlerde kiz cikiyor:) suan 17. Haftadayim ve gecen sure icinde hangi doktora gittiysem goremediklerini soyledi. O yuzden belki hala kiz olma ihtimali vardır diyorum ama yuksek ihtimal kesin sonucu bu cmtesi ogrenicem:)
Aslaninannesi_ SenHepMercimekOlarakKalacaksin bana ikiliye bakan kız dedi kendi doktorum değildi sonra fetal DNA da erkek olduğunu öğrendik 😀 ama ondan önce kendi doktorum 11. Haftada erkek demişti
Scarlett SenHepMercimekOlarakKalacaksin değişebilir, benimde çin, rus kan yenileme va hepsi kız dedi. Dr erkek demişti. 16. Haftada kız olduğumu söyledi 😅
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Scarlett ya degisebilir umuduyla bekliyorum bende ama cikinti da var yani gozle goruluyor:)) ama yinede doktor kesin bisey diyemem haftaya gel dedi bu cmtesi gidicem. En sonki ultrasonda bacak arasi boyleydi geçen hafta.
Minat9496 SenHepMercimekOlarakKalacaksin ayyyy seninki pipim burda anneeee diye bağırıyor:)) sağlıklı olsun hepsi insllah❤️💕
Gizemvrl @SenHepMercimekOlarakKalacaksin Merhaba bana da doktorum 13 haftalıkken kız dedi 18 haftalıkken erkek dedi detaylıda felan da erkek çıktı ama Çin takvimi yüzük testi makas bıçak üzerine oturdum kız çıktı kız hissediyorum şuan da hala 29 haftadayım artık sormuyorum doktora doğuma kadar bekliyorum ilk çocuğum erkek belirtileri çok farklı her ikiside belki ondan inanmak istemiyorumdur 🐣❤️ sağlıklı gelsinde başka bişey istemiyorum 🤲🏻
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Gizemvrl ben de kiz hissediyorum kiz diyecekler diye bekliyorum:) tabi bir oglum var bunu da kiz istedigim icin oyle hissediyo olabilirim:) saglikli olsun tabiki onemli olan o ama insan bi dusunuyo yani:))
Nisa51 Beyazmelekkk ben baktırdım Ebrar ablaya erkek dedi geçen hafta doktor emin değilim ama kiz gibi dedi acaba Ebrar abla tahminleri tutuyormu öğrenen varmi
Gizemvrl SenHepMercimekOlarakKalacaksin evet ya ben hala kıyafet alma hevesim bile yok etrafımdan çok duydum çünkü doğumda değişenleri 🥴
Gizemvrl Doğumda cinsiyet öğrenen varmı çok merak ediyorum benim bebiş kendini göstermeyi de sevmiyor pek detaylıda kesin erkek demedi erkeğe benziyor dedi göstermedi ondada çünki 🥴🥴
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Gizemvrl evet ayni sekilde ben de daha hicbirsey almadim:)) doktor kesin erkek dese bile yok canim bence kiz diyebilme potansiyelim var gibi suan:))
Annebebek000 SenHepMercimekOlarakKalacaksin öcenlikle hayirli olsunn :) Bi de baska teori deneyelimm bakalim bunda kiz mi erkek mi cikacakk Hamile kaldiginiz yas + hamile kaldiginiz ay ikisini toplayipp 9 dan cikarma yapacaksiniz Tek ise erkekk cift ise kiz :))
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Annebebek000 yaaa ben yas denilince karıştırıyorum cunku agustosta tam 35 olmus oldum. Son adet tarihim mayisti. Haziranda da hamile kaldim. Haziran agustostan once oldugu icin 34 mu olmus oluyorum 35 mi:)) (1989 dogumluyum)
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Aslaninannesi_ ikiliye bakan perinatologtu degilmi? Bende de yanilmistir belki ya:)
Annebebek000 SenHepMercimekOlarakKalacaksin evet 34 yasinda oluyorsunuz 34 +6 = 40 40 -9 = 31 SONUC 31 yani tek ve erkek bu teori tuttuu 🤣🤣 Ilk cocugunuzun bilgilerini boyle biliyormusunuzz Benimde iki cocugum var ikisi de bu teoriyle dogru cikdi digerleri sizin gibi kiz cikiyorduu
Beyazmelekkk Nisa51 bende merak ediyorum az önce baktırdım Instagram’da erkek dedi . Bir kızım var . Acaba tutacak mı
Aslaninannesi_ SenHepMercimekOlarakKalacaksin öyleydi ama bilemedi ya 😀 aynı gün kendi doktorum normal ultrasonda erkek dedi ben şoka girdim 😀
Nisa51 Beyazmelekkk benimde iki kizim var 15 haftalik hamileyim geçen hafta doktor emin değilim ama kiz gibindedi Ebrar abla erkek bebek bu dedi
Esrakzly SenHepMercimekOlarakKalacaksin Rus takvimi kan yenileme ne oluyor ya merak ttim bende bakayim
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Esrakzly çin takviminin yani sira bir de rus takvimi var. Google a yazdiginizda hesaplayan siteleri gorebilirsiniz. Yine google a kan yenileme cinsiyet yazarsaniz ilk cikan sonuca tikladiginizda hesaplayabilirsiniz bilgilerinizi girerek.