Eminebil tugce_snygt42 Çok tugce_snygt42 Çok teşekkür ederim canım benim İzmirdeyim duanı bekliyorum 🌸🤍
Kirmizikamelya Rabbim yardımcın olsun kardeşim benim. Biz buradayız sakın yalnız hissetme🤍 bebeğin de sen de çok çok mutlu sağlıklı hayırlı bir ömür geçirin omuz omuza, dualarımdasınız…
Gizem-1009 Eminebil Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm sağlıkla sapa sağlam kucağınıza alın inşAllah ❤️🥺
Ayvareceli Eminebil ayyyy Allah güzel baht versin minnağıma. Mutlu huzurlu rahat sağlıklı anacığıyla beraber bir ömrü olsun inşallah 🙏🥰🌸
Ftmsre Eminebil hayırlı olsun iyi misiniz ailenizden kimse yok mu yanınızda Allah güç kuvvet versin size
Eminebil Kirmizikamelya Çok sağ ol teşekkür ederim canım benim 🌸 Şimdi küvezde bebeğim dua eder misin
[silindi] Eminebil inşallah yavrunun yüzü suyu hürmetine yuvan toparlanır eşin sahip çıkar çok güzel herkesin imreneceği bi yuvan olur. O adam da pişman olur özür diler ayaklarına kapanır inşallah
Ftmsre Eminebil bebek neden küveze girdi sağlıcakla doğdu ya küvezden de çıkar inşallah içinizi ferah tutun geçmiş olsun gözünüz aydın💐