Selam canım anneler, aşırı duygusalım. Elim ayağım titriyor diyebilirim heyecandan. Artık miadımız doldu doğuma giriyorum. Çok duygusalım😣 40+6 oluyoruz ve suyumuz tamamen bitmiş. Yavrum çok küçük kilosunu geçtim gövdesi çok küçükmüş. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum haykırmak istiyorum ama Rabbime sığınıyorum. Çok kötü bir 9 ay geçirdim. İlk 5 ay düşük tehlikesi, boşanma davası süreci. Babası ile aylardır görüşmüyoruz, doğdu mu yaşıyor mu merak bile etmiyor bile kızını. Ve kendisi askeri personel düşünün ki, devletini milletini koruyan adam minicik kızını reddediyor. O kadar yoruldum ki anlatamam hiç kilo alamadım yavrum da beslenemedi. Bana ne olur kardeşinize dua eder gibi dua eder misiniz lütfen 😣🥺😭 Normal doğumu kalbi kaldıramıyormuş artık diretmiyorum doğsun kavuşayım yavruma. Tek başıma doğuma giriyorum çok duygusalım. Neler önerirsiniz, genel anestezi mi yoksa spinal mi. Biraz korkum da var ameliyathanenin soğukluğu, nötrlüğü insanı bir geriyor😂 Önerilerinizi dualarınızı bekliyorum canım kızlar🥰🌸💞🫶🏼