zkula Emos42 bi moral de ben olayım 113 kilo ile hamile kaldım 37. Haftam bitmek üzere 116 kgyum. Bebiş zaten şuan 3 bucuk kg civarı.. Kimse korkmasın her şey olacagına varıyo❤️
Ysahin İlk doğumumda 39 kilo ile hamile kalmıştım 60 kiloyla doğuma girdim şuan ise 2. Hamileliğim 45kiloyum devamını görücez😂
Emine0619 Ynckpgn bende ortalama 71 yada 73 le hamile kaldım şuan 79 kiloyum çok şükür fazla kilo almadım🙏🏼♥️
Tugbarmzn Tuzlimon1 ilk gebeliğimde de böyleydi bünye ile alakalı sanırım diyetisyen desteği almadım kendimide kısıtlamadım ama böyle geçiyor benim hamilelikler 😌
Nevrie Ynckpgn bende 70 kiloydum en son 28 haftada 83 gördüm ( serklajlıyım malesef yatığım için baya kilo aldım ama herkez okadar alıcak diye birşey yok korkutmak istemem)
Hatice5258 yavrucakannesi düzensiz yedim istediğim herşeyi yedim ve bebeğe bi zararı olmadı istemsiz zayıfladım gebeliğin başında kum döktüm ondan sonra iştahsızlık oldu
Sevvalll42 Ynckpgn 76 ile hamile kaldım fazlalığım var 80 kiloyum şuan 22. Haftadayız ama hepsi ödem kesin çünkü ayaklarım çok şişiyo
Byzdgnn Ynckpgn 62yle kalmıstm oğlumda o zaman covid vardı yedimde yedim 78le gittim simdi 3 bucuk yasnda oglum ikinciye hamileyim 60 la bakalm kacla bitircem 😀
Hanniballl Annelikmghb gün hafta aynıyız bende 77 kilo ile hamile kaldım 21.haftamdayım kilom suan 83 🌸🙈😄
Annelikmghb Hanniballl yapacak bisey yok aşırı bi kilo almadik ama umarım sanada aynı şeyleri yasatmazlar canım
Alone USER1111 ya ben şu son 2 haftaya kadar kilo bile almamıştım. Birden iki kilo almışım umarım ilerlemez 😂