Ade535 Hamileler 2’ye ayrılır Hamile kalmadan çocuğun ismini hazırlayanlar ( kız olursa …….. erkek olursa ……. olacak ) 9 ay boyunca isim bulamayanlar 😂 Siz hangisisiniz ?
elif475475 Ade535 yani kız olsa çok kolay bulunuyor bizim de hazırdı ama ikinci kez erkek ismi bulmaya zorlanıyoruz ama en azından bizim daha 5 ayımız var 😅
Nura1997 Ade535 onceden ismini belirleyen 😂😂 bugun cinsiyyeti ogrenmege gittigimizde doktora isimleri soyledik. Hangisi geliyor sorduk ismini soyledi 😂
Ade535 elif475475 masallaah sen orta grupsun 😂 ben 2.düsünmüyorum ama kaza bela olursa diye ona bile düsündüm isim 😂😂😂
Larraa Ade535 Ben birinci gruba giriyorum. İsimler hazır. Ama ilk gebeliğim ve uzun süredir istediğim için hazır. İkinciye bu kadar hazırlıklı olabileceğimi sanmam 😄
perihankrkya Ade535 hamile kalmadan once ayarlayan ben😂hatta oğlum doğdu 2gun sonra koymustum ikinci oglumun adini rabbim ismiyle seslenmeyi nasip eder insallah🙏🏻☺️
Larraa Ade535 Hahha tebrikler valla bu kadar tedbir hayat kurtarır🌸 😄 Ben ikinciyi düşünür müyüm bilmem henüz ama olursa istersem diye dedim 🤭 Biri kız biri erkek olursa benim için de kolay olur ama aksi halde baya kafa yormak gerek 😄
Starkmama21 Ade535 ben birinci gruptan 🤣🤣isim hazır ve daha 9 haftalık 🤣🤣Allahım ismini koymayı seslenmeyi hepimize nasip etsin inşallah
Ade535 Starkmama21 insallah bende 9 haftayım. İsmi öğrendiğimde belliydi. Kalbimize göre olsun sağlıkla gelsinler insallah :)
DENIZ_55 Ade535 bende 6 haftalık hamileyim kizim olursa Gökçe veya Göksu oğlum olursa goktug düşünüyorum ama bunları anlasamazsak eşimle ortak buluruz cinsiyetini öğrenince rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah