Anonim1232 Kızlar ayın 9 unda yumurtam çatladı bugün reglim 2 gün gecikti kan verdim 103 çıktı değer nasıl sizce kimyasal gebelikte nasıl oluyor bilgisi olan var mı?
dem34 Anonim1232 onun hakkında yorum yapamam ama şöyle söyleyeyim benim adetim gecikmemişti 3-4 gün vardı Beta HCG 400 küsür çıkmıştı Belki sizinki geç döllenme olabilir kan testi verin artış olacak mı ertesi gün
Elus Anonim1232 daha çok küçük olduğu için değeriniz düşük bugün kan verdiyseniz perşembe hünü bir daha verin 2 katı artması gerekiyor. Ben öyle 2 haftaya yalkın kan vererek takip etmiştim
Anonim1232 aminerabiaa ay hadi inşallah takip edicem perşembe de vericem kan ama hastanede verdim bugün perşembe sağlıkocağına gidicem çok fark olur mu aynı yerde mi yaptırsam kan tahlilini
Anonim1232 Elus ay benimki de iyi o zaman ilk gebeliğim o yüzden çok korktum siz kaç haftalıksınız şu an
Rumeysa_01 Anonim1232 normal bence canım ben ilk çocuğumda adetim 3 gün gecikmisti 145 le öğrenmiştim şimdi ikiciye hamileyim adetime 3 gün kala öğrendim bunu da 66 ile
Anonim1232 Dilek_tnn evet yaptım hafif silik çıktı ama çok da silik değildi yetmedi 2 tane daha aldım onlarda da aynısı çıktı gittim kan verdim 1 saate çıktı sonuç
Anonim1232 Edanur60 sağlıkocağından randevu almıştım iptal ediyim o halde. Hastanede yaptırdım çünkü bugün