_ozlmm surprizbebe Ben bu takımı odaya gelince giydireceğim hemşireye düz vereceğim genelde hemşireye verilen pisleniyormuş odaya gelince değişmesi gerekiyormuş o yüzden kalpliye kıyamadım 😂
dmla_ Instagramin varsa eğer orda ben takım yaptırdım ürün çok guzel kalitesi filan seçeneği de çok instagram ismi https://www.instagram.com/lohusabebektakimlari?igsh=dTFkdDV2azY5bXNx
glycnkrt arsveuras ben 2022 kasım ayında yaptırmıştım ama şimdi fiyatlar çok uçmuş. oğluma yaptıracaktım. çok güzeldi kalitesi falan yumuşacıktı. Astral Baby sitesinden yaptırdım.
BusrAsil2019 bhtrolcay bugün ki kontrolde çok net erkek olduğunu söyledi 😀 o pipi asla yerini başka bir şeye bırakmyormuş bunu anladık 😀 haber vermek istedim☺️💙
Deletedmom_110 arsveuras Bu şekilde isimli set yaptırdım 💙 Ayrı olarak da iki adet 10 lu 4 adet beşli aldım 😍
gonulmusic Deletedmom_110 Muhammed İsmini çocuklarınıza T harfi ile koyun diyor hocalar. Ağır geliyormuş 🤷🏻♀️
Gamzzkan dika Amin inşallah çok teşekkür ediyorum 🤍🤲🏼 10 lu takım 1350 tl ödedim 25 güne geliyor dedi tam 25 güne geldi
helinky Maviniz butik bebecikden aldım çoğu yere göre baya uygundu 600tlydi nakışlı olmadığı için tereddüt ettim ama yıkadığımda bişey olmadı
Deletedmom_110 gonulmusic bunu daha önce duymamıştım ama d ile koyan tanıdıklarım var bir sıkıntı yaşamadılar inşallah bizde de bir sıkıntı olmaz teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🌸