helinky Maviniz butik bebecikden aldım çoğu yere göre baya uygundu 600tlydi nakışlı olmadığı için tereddüt ettim ama yıkadığımda bişey olmadı
Ars2223 arsveuras  İsimli istediğim gibi bulamadım o yüzden foto çekimini büyük ihtimalle beyaz olan takımla yaparım yada en kötü bir tane içime az da olsa sinen bir takım yaptıracağım
Gamzzkan Ben instagramdan yaptım çok güzel geldi bu kadar tok kaliteli bir kumaş beklemiyordum. Yıkadım utuledim hic bir şey olmadı https://www.instagram.com/sedefnakisevi?igsh=MWw0dmxuaTMzdzhkdA== Sedefnakisevi sayfasından yaptırdım tavsiye ederim
dika Gamzzkan ben aşırı beğendim hayırlısı olsun inşAllah sağlıkla giydirmek nasip olsun fiyatı nedir acaba bu takımın
surprizbebe _ozlmm ay ben de bunu aldım ya bayıldım. Fiyatı da uygun.bunu vereyim diyorum hemşireye.bi de battaniye tamam
_ozlmm surprizbebe Ben bu takımı odaya gelince giydireceğim hemşireye düz vereceğim genelde hemşireye verilen pisleniyormuş odaya gelince değişmesi gerekiyormuş o yüzden kalpliye kıyamadım 😂
Gamzzkan dika Amin inşallah çok teşekkür ediyorum 🤍🤲🏼 10 lu takım 1350 tl ödedim 25 güne geliyor dedi tam 25 güne geldi