Arzu501 Kimin bebeğinde böyle bişey oldu bebeğimin kafasında küçücük şişlik var ne ola bilir acaba? Yağ kisti falanmı çok korktum
huysuz__ Arzu501 arkadaşımın bebeğinde vardı, normal doğum sırasında ödem tutmuş baskıdan dolayı. 2,5-3 ay içinde tamamen kaybolmuştu. Ense kısmında ise lenf bezleri şişmiş olabilir bi doktora gösterin ultrason ile kolay tespit ediliyor neden kaynaklanıyor.
Rabiagzlcn Arzu501 kafasının arkasındamı benım bebegım erken dogdu kafasının arkasında sıslık vardı enseden 3 parmak yukarda solda ama normalmıs suan 2.5 aylık ve gecti
Liliales Arzu501 benim bebeğimde de 3 tane vardı doğduğundan beri. Sivilceden az büyük şişlikler. Birkaç doktora gösterdik hepsi de ciddi bir şey değil dediler. Çocuk cerrahı ilerde alınabilir ciddi bir şey değil dedi hatta. Şimdi bebeğim 15 aylık 1 tanesi kalmış sadece diğerleri geçmiş
Arzu501 huysuz__ şu an küvözde Eve taburcu etmeden usg edəcəyini söyledi doktor. Ama çok korkuyorum. Kütü bişeu olmasın lütfen😪
Arzu501 Rabiagzlcn hayır arkasında değil sol yan tarafda. Sadece 1 tane. Doktor yağ kisti olduğunu söyledi. İnşallah bizimkide geçer
Liliales Arzu501 evet evet ama kafasının arka tarafındaydı hatta sanki sivilce ucu gibi sivriydi ucu. Saçları uzayınca görünmedi ben de unuttum hatta şimdilerde baktım da 1 tanesi geldi elime sadece hatta saçlarını kestim o elime gelen de baya küçülmüş belli olmuyor dışardan bakınca