Alwayshope SirinFerhat0 altınları hala duruyo babam 2 milyon küsür para verdi oğlumun da altınlarını üstüne ekleyip ev alıcaz bana. Takılan paraların hepsini de zamanında 9 bin tutmuştu bundan 4 sene önce altın hesabına yatırdık şu an 51 bin olmuş
neslsah-1 SirinFerhat0 ihtiyacım varsa o an dardaysam kullanırım tabiki ama elimi toparlaynca yerine geri koyarm ilk fırsatta durum neyi gösteriyosa öyle bir duruş diyelim
Guzelanne56 SirinFerhat0 ilk bebegımde zıyaretcı kabul etmedım çocuğuma herhangi bısey gelmedi anne babalarımız ve kardeslerımız dışında. Bu bebegımde de kabul etmıyorum uzak olsunlar yeterlı aılelerımız dışında mümkünse gelmesın kımse😂
emel16 SirinFerhat0 kızıma gelenleri sakladım bazılarının üzerine ekleyip sakladım ama bunda kullanmayı düşünüyorum ama kullanmalık takı alarak yine yatırım bi yerde :):))
Mucihe SirinFerhat0 bana şöyle dediler baba tarafım ilk çocuğuna var 2.çocuğu na yok bende takmayın demiştim ilk çocuğuma da ama taktılar okadar kişinin içinde bişey diyemedim ikinciye hamileyim ona da takılmaycağı için hiç düşünmüyorum ama oğluma ayırırım