gizemyyyy Emisen7 merhaba ben özelde çektirdim ( Fulya açık emar). Anestezi vs verilmedi açıkçası öncesinde yorumları görüp endişe duymuştum ama çok kolay bir işlem oldu alttan muayeneden çok farklı değil ama özelde kullandıkları ekipmanla mı alakalı bilemiyorum yine de yazmak istedim
Tnaa Emisen7 ben çektirdim üniversite de hiç ağrı hissetmedim desem yeridir çok az oldu.Özelde çektiren arkadaşımın hem çok ağrısı hem kanaması olmuştu
Annelikmghb Emisen7 ben yaptırdım benimle birlikte 3 bayan daha vardi işlem 2 dk sürüyor biraz ağrılı sonrasi biraz kanaman oluyor adet sancısı gibi yanında pedin peceten olsun genelde kanama oluyor
Canco Bende şehir hastanesinde çektiricem ve korkuyorum eczaneden alınacak ilaç harici birde foley sonda silikon istediler benden acaba bu işlem sırasında sonda mı takılıyor birde bunun korkusu sardı beni bilen var mı
FatmaKurtulus94 Canco işlem zaten 2 dk sürüyor. Sonda falan takılmıyor. Neden istediklerini sorsaydınız
Canco Hey allahım ya o an zaten telaşla ve korkuyla ne istediklerine bile bakmadan geldim evde bir baktım kağıtta foley sonda yazıyor sonra korku sardı yeniden Konya şehir hastanesinde rahim filmi çektiren var mı acaba ??
asyap Canco sonda takmıyorlar ama film çekilirken sondayı içeriye sıvı vermek için kullanıyorlar bana o şekilde yapmıştı
Qwert2211 asyap yaaa sizi Allah gönderdi 🥰 ben dün hsg oldum doktorum korunmaya gerek yok dedi ama okuduğum yerlerde boş gebelik dış gebelik yaşayanlar var Hsg sonrası . Ne kadar korunmak gerekir acaba
asyap orkidemm_ sondayı hissetmiyorsunuz vajinal muayene gibi içeri verdikleri sıvı anlık bi acı yapıyo 10 saniye kadar yoğun adet sancısı gibi bir sancı