Kubraylvc Zarifokur sabaha kadar bulantı tuttu ağrım olunca ihtimal vermedim ama test yaptım ben mi görüyorum gölge yoksa varmı bana mı geldiler anlamadım
Kubraylvc Zarifokur Yapar yapmaz pembe gölge belirdi flaşa bişe gerek olmadı pembeydi resımde belli olmuyor belki ama kuruma falan değil ben mi hayal görüyorum
Kubraylvc Zarifokur ama adet belirtimde başladı dün o kadar başladı ki aha kesin olacam dedim yoksa 1 hafta önceden belirtiler vardı ama psikolojik de olabilir diye düşündüm
Zarifokur Kubraylvc yaptım senin hatırın için hiç bir şey çıkmadı 🫤 biliyorum kendimi Kübra ben olmadı olmayacak galiba
Zarifokur Kubraylvc Kübra zaten testi daldırdım bembeyaz artmıyor yukarı şey sonra bekledim yok testi oynattım öyle zorla çıktı . Ama yok ya olmadı eşimde sperm sorunu var eminim test vermeye gitmedi . Gitmiyor yok çok meşgulüm yok vaktim yok
Kubraylvc Zarifokur benım eşimimde hem varikosel hem morfoloji hemşerim sayısında sorun vardı beni de tek tüpüm var
Zarifokur Kubraylvc kız iki aydır söylüyorum. Bak bende hiç bir şey yok doktora git baksın önceden vardı sende yavaşlık azlık yine olabilir . Doktora giti perhiz verdi tamam dedi tekrar gitti yok fazla olmuş günü kabul etmedi doktor daha da gitmedi 🫤