Zarifokur Kubraylvc hahahahah ya ben 😩😩tutmadı diye ağlayacağım . Göğüslerim şişmeye başladı ya arada ağrı oluyor
Zarifokur Kubraylvc ama herkesin çıkıyor 🤷♀️herkes yapmıyor çıkıyor herkes çift çizgi hemen beliriyor
Kubraylvc Zarifokur sus sus kendimizi avutalım 2 gün var günüme öfff hafta sonuna kadar zaten varsa çıkar yoksa hayal ilerleyen saatlerde erken gebelik yapacam
Kubraylvc Zarifokur valla aşko benim belden ağrı girdi bu demek oluyor ki adet olacağım eleniyorum ramak kaldı 😂
Kubraylvc Zarifokur bende öyle düşündüm benim asla önceden belirtim olmaz anlık olur ve hemen olurum ama böyle oluncada sürekli lavaboya gıdıp kontrol ediyorum ha oldum ha olacam diye 🥴
Zarifokur Kubraylvc hahahah benim de o gün ağırmaya başlar hasta olurum direk . Ama nerdeyse dört gün var benim hasta olmama tahminim pazartesi değil Salı günü olacağım
Zarifokur Kubraylvc ve genellikle vajınama ağrı arada girer anlarım arada oluyor 😁yani hasta olacağım gibi
Kubraylvc Zarifokur aynen o gün muhakkak belli olur olacağım ama büyük ihtimalle olacam canım kendımı biliyorum sabaha kalmaz görürüm adet
Ceriko Arkadaşlar merhaba, Reglime 7 gün kaldı ovulasyon testlerimde pik görebiliyor musunuz ? Bir gebenin günlüğü ilk kez kullanıyorum ve asla anlayamadım
Kubraylvc Zarifokur e oda uymuyor bana ozaman ne bu belim koptu tuvalete gitsem görecek gibiyim adeti o derece 😂
Kubraylvc Zarifokur sabaha kadar bulantı tuttu ağrım olunca ihtimal vermedim ama test yaptım ben mi görüyorum gölge yoksa varmı bana mı geldiler anlamadım
Kubraylvc Zarifokur Yapar yapmaz pembe gölge belirdi flaşa bişe gerek olmadı pembeydi resımde belli olmuyor belki ama kuruma falan değil ben mi hayal görüyorum
Ceriko Kubraylvc sadece 11ini değelendirdim artık tutarsa inşallah 🤦🏻♀️ ama tam aynı ton olmadı bende şüphede kaldım illaki birebir aynı koyuluk şart mı acaba