Annemucize goktugceee dün bebeğim sezaryenle dünyaya geldi o yoğun bakımda benide bugün yoğun bakımdan servise çıkardılar
HBetul Ftmsre 36. Haftayı doldurdum 38. Haftaya 5 eylüle yani tarih verdi doktor bacak arası agrı beni mahvediyor bazen yürüyemiyorum bile bir yandan kardeşimin düğünü var ona koşturuyorum yorgunluktan erken gelmez ise iyi 🙈
Sema3425 Arkadaşlar bebek bi yere toplanıyor sürekli hareketliride azaldı gibi böyle olan varmı neden oluypr
Rumoss Ftmsre yeni görüyorum kusura bakmayın 😊hayır gelmemişti eve döndükten sonra 11 buçukta geldi nişanım, hastaneye 12 buçuk gibi gittik açılmam 7 cm i bulmuştu 3 te doğum yaptım darısı başınıza olsun sağlıkla alın kucağınıza 😍
Rumoss Elif_49 hiç zor olmadı canım hatta gelip üstümü değiştirip heyecanımı atınca uyudum 😂ince ince vuran sancılara uyandım ama hiç biri dayanılmıcak bi sancı değildi. Evde iyi olmasının nedeni de hastane de o kadar saat stresle beklemiyorsun odaya yatış verecek kalacaksın ama evde rahat hareket edip süreci bile hızlandırabilirsin
Doamomy12 Bigmom Benimde ilk gebeliğim bence onun korkusuda var çünkü ne yaşayacağımızı bilmediğimiz için aklımıza her ihtimal geliyor bende panik atak oldu resmen günler yaklaştıkça 🥹
Sema3425 Rumoss ayy bendede var 3 gündür annem diyor senden nişan gelir yakında inanamadım herkes enfeksiyon diyor ama enfeksiyon belirtisi yok hiç bende
Nisapoyraz4270 Ftmsre 37+1 haftalık olduk bel ağrısı gelip gidiyor doğum ne zaman olacak çok heyecanlıyım