balim35 @Ftmsre Bende 34+1 bu hafta heyecandan ölücem son zamanlar 🙈🙈 hala inanamıyorım ilk bebiş olunca heyecan stres korku hersey üst üste suan ruh halimde..
balim35 @Gg5348 Aynı durumdayız sanırım bende 34 deyim ve aynen sezeryan o nedenle resmen 3 hafta gibi bisiy kaldı sanıyorum tam gün almadık ama çok heyecanlıyım 🙈🙈sizin gün belli mi
Gg5348 balim35 bizimde pazartesi belli olacak 38 hafta içinde alırlar diye düşünüyorum bide benim ablamlar falan hep erken doğurdu cinsiyetimizde kız kendi erken gelmeye kalkarsa diye de korkuyorum 🙈
Sercan Ben de 35 .haftadayım ama el ayak yanması sürekli Tuvalete cıkma akıntım var kasıklarımda baskı yzun süredir kendini Topluyor sertlestirip mesaneme baskı uyguluyor bazen yumruk gibi sertlikler oluyor heralde erken gelicek sezeryan olucak normalde 😂😂
Ezel16 HmerveK Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🥹 Sağlıkla, sıhhatle gelsinler tek temennim bu 🤲🏻🐥🍀
alinsmom_ 36+0 olduk bugün. Aşırı sert hareketleri var. Vücudum şiş ve uykusuzluk çok yoruyor. Bebeğin hareketlerini göbek deliğinin üstünde çok hissediyorum siz de öyle mi? Ayakları galiba çok hareketli
Dilek_04 Eminebil ya kıyamam beliki kızınız çok nazlı olacak 🥰 Demeki pletes sıcak su vs herkese yaramıyor ben hiçbir şey yapmıyorum benimki hiç gelmez galiba 😅 siz yine birşeyler yapıyorsunuz gelmesi için . Allah yardımcınız olsun inşallah bugün yarın gelecektir günleriniz dolmuş ztn heran gelebilir 🐣☺️
Mervecvk94 Ftmsre bende 36 dayım her ufak sancıda aha geliyor modundayım 😄 bu zamana kadar o kadar hızlı geçmişti ki gebeliğim sonlara doğru hiç ilerlemiyor sanki. Hem korku hem heyecan herşey var. Rabbim hepimize kolaylık versin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸🤲🏻
Mugey Ben de 33+4 le ikizlerimi bekliyorum eylül ortası gün verecek doktorum aksilik olmazsa. Koca göbeğimle yuvarlanıyorum😀
HmerveK ataninannesi2024 Bana da aynı işlemler yapıldı. 2 hafta önden gidiyor. Yarın kontrolüm var soracağım. Bana böyle bir sms geldi ama doğru mu birlikte ayarlamıyor muyuz diye soracağım. Aslında tarih olarak güzel evlilik yıldönümüm☺️yükselen ay burcu hepsine baktım☺️ gayet uyumlu☺️ama yine de soracağım.
ataninannesi2024 HmerveK aaa sizin için çok özel olan bir tarih daha da özelleşecek desenize en güzel zaman da en sağlıklı şekilde gelsin inşallah ❤ Benımde bebeğim 2 hafta kadar önden gidiyor açıkcası en son kontrol de heran herşey olabilir bir gece ansızın gelebilirsin dedi doktor o günden beri sanırım psikolojik olarak akşamları zorlanmaya başladım resmen 😃
HmerveK ataninannesi2024 çok sağolun☺️💙Benim doktorumda geçtiğimiz hafta çarşamba günü itibariyle 2 gün arayla nst’e aldı. Çok şükür sorun yok küçük küçük sancı var. Ben rahat olun şimdi gelmeyecek diyorum eşime ama belli de olmaz. Bebeğinizin kilosu ve boyu ne kadar? Biz 34+5’de 3kg 100 gr boyu da 49’du☺️🧿
gktgmom _Ferahbiiblog_ 2500 canım kilosu az ama önceki gittiğimden bu yana 300 gr almış daha alır diye ümit ediyorum 😢
ataninannesi2024 HmerveK 34+4 de 2900 gram dedi doktorumuz ama boyunu söylemedi o arada doğum kan falan araya girince bende heycanlandım sormayı unuttum 🙂 Beni bir daha nst ye çağırmadı ama sanırım bir daha ki randevu dan sonra sıklaştıracaktır diye düşünüyorum 🙂 Bu arada maşallah bebişinize 🙂 Sizi hatırladım şimdi sevgi hoca takipliydiniz eğer yanlış hatırlamıyorsam bende sevgi hoca takıplıyım 🙂
IremmO Ftmsre 35 hafta oldum bende kasıklarımda ağrılar var her şeyimiz hazır bebişimi bekliyorum bazen gelsin artık diyorum sonra hemen daha erken dusun biraz daha diye fikir değiştiriyorum ama göbekli olmak çok zormuş taşıyamıyorum kızlar 😂
Ftmsre gktgmom kilo alması için öneride bulunayım size benim bebeğime de doktor aynısını demişti minyon tipli geriden geliyor diye her akşam yatmadan önce Bir bardak kefir 1 tane muz 4-5 tane hurma 3-4 tane ceviz yedim bir haftada 420 gram aldı normale döndü üstelik bende kilo almadım bebek almış oldu sizde deneyebilirsiniz kefir sevmiyorsanız onun yerine süt yükleyebilirsiniz her gün yapın bir hafta sonra bi gözlemleyin
Cerenyagmur Ftmsre evet biraz erken gelmek istedi oğlum bir de erkekler geç gelir derler ama aceleci çıktı bizimki 35+4 de doğum yaptım
HmerveK ataninannesi2024 Aa!! Öyle mi? Evet sevgi hoca takipliyim☺️yarın kontrolüm var görüşmek isterim☺️