Tugcebsky Hasekisultan10 benimde 2 kaybım var pıhtılaşma düşük seviye evet ama yinede etkiliyormuş ilk başta coraspin başladı gebeliği öğrendiğimiz günde oksapar0.4 ekledi doktorum gebeliğin başlarında kanamam olunca coraspini kesti suan sadece oksapar ile devam ediyoruz hekimini seçmen önemli bence bu süreçte
Hasekisultan10 Tugcebsky evet çok haklısın yarın doktorla görüşeceğim bakalım oma göre şekillenecek herşey
Tomucuk12 Hasekisultan10 bunu ogrenmen cok ıyı oldu bence çözumu cok basıt sebep buysa.. bunun dısında , katıl hucre testıne( vucut bebegı yabancı madde alıgılayıp atmaya calısıyor ) , troıdlerıne de baktır canım. benımde kayıplarım oldugu ıcın yaptrmıstım
Hasekisultan10 Tomucuk12 hepsine bakıldı canım. Son olarak kromozom analizi kaldı onuda yaptırdık sonuç yarın görüşülecek
Tugcebsky Hasekisultan10 inşallah canım Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin zor ve yıpratıcı süreçler maalesef seni çok iyi anlıyorum
Merryy Hasekisultan10 evet bütün değerlerimiz aynı genetikteki doktor gerek görmemişti ama kadın doğumcu kan sulandırıcı iğneye gerek duydu doğuma kadar kullanmıştım corasprinle iğneyi benim 2 gebelikte de 8. Haftada kalp durması yaşadım kürtaj olmuştum
eminece93 Hasekisultan10 2 geninizde pıhtılaşma var, heterozigot olanlar yani. Hamilelikte kan sulandirici igne kullanmalisiniz
Zeynep9120 Hasekisultan10 2 gen heterezigot 1 gen homozigot gebe kalır kalmaz kan sulandırıcı ve coraspin baslamanz lazm canım
Daryam35 Hasekisultan10 benım de değerlerim aynı. Doktorlar sadece coraspin verdi. Perinatolog doktordu. Pıhtılaşma ya yatkınlık var sadece..
Huzurluve Daryam35 kesinlikle iğne de isteyin hatta bence başka dr a gidin. 2 heterezigotum varken bana hiç bir ilaca gerek yok diyen Dr bebeğimin kalbi durdugunda böyle olması gerekiyormuş kendi hayatina devam etti.
Ruhsar35 Hasekisultan10 canım 3 geninde pıhtılaşma var 4g ler bide heterozigot yazanlar benimde 4 genimde vardı pıhtılaşma 3 kimyasal 1 düşük yaşadım sonrasında coraspin ve iğneyşe kızım dünyaya geldi 😍
Ruhsar35 Hasekisultan10 inşallah canım inşallah nedeni belli çözümüde belli rabbim nasip eder sanada inşallah😍