• Öneri
  • Aynı Şehirdekiler Tanışalım 🤝

Busraa53 aslında yınede yakınız însanlar te nerden arkadaşlıklar dostlukla edınıyorlar

@Sema0 fazla göstermiyor ama erkek gibi dedi doktor bakalım

Fatma24- plesanta ile ilgili bir sorun vardı o yüzden necdet beye daha çok güvendiğim için ona da gitmek istedim. Doğumu da onda yapacaktım fakat güler hocayla arasında bir uçurum kadar fiyat farkı var maalesef 🥲

dztrk 1 saat sonra gideceğim inşallah bakalım nelerle karsilasacagiz ☺️

alyawong00 ben oraya dıslerım ıcın gıdıp gelıyordum arkadaşımda oralarda oturuyor 🥰 ıstegram hesabın varmı

ecemeric95

Çok tatsız olay yaşadım kendisiyle 😅
          İkinci randevumuza gittiğimizde 1 ½ saat bekletildik içeri gidip üslubumuzu bozmadan sorduğumuzda ters tepki verdi yok işte başka bekleyen hastaları da var herkes bekliyor isterse doktor olarak bana bakmak zorunda değilmiş vs neyse dedim belki kötü gününe denk geldik en son cinsiyeti öğrendiğimde gitmiştim ve geçen sene burun ameliyatında kalbim durmuştu bu benim için çok hassas bir konuydu kabus gibi günler yaşadım ve bunu söylerken bu mu yapılmış hali deyip kahka attı asistanıyla beraber yalan değil dakikalarca güldüler ben şok oldum 😅
          Ayrıca ilk gebeliğim olduğu için soru sorunca hep lafımı bölüyor zaten içeride kaldığımız en fazla 5 dakka bana göre iyi bir doktor böyle olmaması gerekiyor…
          Başka kişilerden de duydum biraz kaba davrandığını hastaya göre muamele yapıyor sanırım bilemedim 🤷🏼‍♀️
          Ama kayınvalidenizin arkadaşıysa ve bu bilgiye sahipse size daha iyi davranır diye düşünüyorum 😄

Merve-dmr başlarda geçmiyor saydığımız ıcın 3 ncu aydan sonra biraz hızlanıyo 30 haftalara gelince dahada hızlanıyo sabırsızlanıyor ınsan doğduktan sonra ıse çok hızlı gecıyo özlüyor hemen ınsan 🥲