• Öneri
  • Aynı Şehirdekiler Tanışalım 🤝

Goncakoc bende bakmistim doktor takviminden taner beye ama bi olumsuz yorum vardi endiselendim daha yeni hamileyim(4haftalik) o yuzden suan arastirma asamasindayim

BeyzaMutlu yaaa canım semtim ben evlenince Kağıthane’ye taşındım ama orda doğdum büyüdüm hala kalbimde 🤭

Aslihant öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz 👶 herkesin deneyimleri o kadar farklı ki illaki kötü yorumlar olabiliyor ve herkesi memnun etmek gerçekten zor Bende baya doktor araştırdım taner Bey’e birkaç kişinin önerisi ile gittim Gayet ilgili alakalı biri çok memnunum şuan 22 haftalık hamileyim 😊 tabii ki iyice araştırın Hatta birkaç tanesini deneyimlemenizi Tavsiye ederim Hangisinde kendinizi rahat hissederseniz ona devam edersiniz Medstar topçular’da Murat doruğu’da düşünebilirsiniz oda baya sevilen bir doktor aklınızda olsun

Goncakoc cok tesekkur ederim sizinkide saglikla mutlulukla gelsin insallah💕 evet deneyimlemek daha iyi tabiki ama onerilere de her zaman acigim vitalede 1-2 doktor gormustum cok iyi yorumlar alan orayida degerlendiricem,iletisimde kalalim sehir ayni sizden yine her konuda bilgi alabilirim😂💕

Fatma24- merhaba çift doktora gidiyorum birisi pembe mavide necdet kırker 🤩 birisi de aritmi Osmangazi de güler yıldız siz nereye gidiyorsunuz