• Öneri
  • Aynı Şehirdekiler Tanışalım 🤝

Merve-dmr
Merhabalar sanırım aynı haftalardayız. ☺️
Bende 17+2 yim ama normalde 18+1 olmam lazım
Sizin sanırım kız 👧🏻 ve ikinci gebeliğiniz ?
Benimde ikinci gebeliğim ve cinsiyet konusunda heyecanlıyım henüz öğrenemedim ne yazık ki bu hafta kontrolüm var umarım kız gebeliğe hamileyim dir bir oğlum var bir kızımda olur ise ayrı bir sevineceğim tabi herşeyin hayırlısı..
sizden dua rica ediyorum 🙏🏽
Bu arada ben de istanbylda ikamet ediyorum 🌸

Gzma ben Yenimahalle - Gazi Mahallesi’nde oturuyorum, hastane de liv’e gidiyorum 🤭

Goncakoc bende bakmistim doktor takviminden taner beye ama bi olumsuz yorum vardi endiselendim daha yeni hamileyim(4haftalik) o yuzden suan arastirma asamasindayim

BeyzaMutlu yaaa canım semtim ben evlenince Kağıthane’ye taşındım ama orda doğdum büyüdüm hala kalbimde 🤭

Aslihant öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz 👶 herkesin deneyimleri o kadar farklı ki illaki kötü yorumlar olabiliyor ve herkesi memnun etmek gerçekten zor Bende baya doktor araştırdım taner Bey’e birkaç kişinin önerisi ile gittim Gayet ilgili alakalı biri çok memnunum şuan 22 haftalık hamileyim 😊 tabii ki iyice araştırın Hatta birkaç tanesini deneyimlemenizi Tavsiye ederim Hangisinde kendinizi rahat hissederseniz ona devam edersiniz Medstar topçular’da Murat doruğu’da düşünebilirsiniz oda baya sevilen bir doktor aklınızda olsun