Esracelik ben 40+6da Doğum yaptım canım ve başka şehirden geliyordum Sibel hanıma 1 kez muayene oldum bir dahaki görüşmemiz de Doğumda oldu 😀 ama çabucak ısındım kendisine sanki takipli hastasıymışım gibi ilgilendi beni de günüm geçmeye başladığı için alttan muayene etti yoksa etmeyecekti. Doğumum evde suyumun gelmesiyle başladı saat 18:00 civarı hastaneye gittik ebemin adını hatırlamıyorum ama sancı esnasında dogumhanede oluyorsun zaten yanına istediğin kişiyi Alıyorlar doğuma eşin de girebiliyor benim annem yanımdaydı ilk başta nstye bağladılar yarım saat kadar o zaman sancılarım düzenli değildi ama 4 cm açılmam vardı sonra çok yavaş dozda suni sancı takıldı Sibel hanım bir kez gelip muayene etti 7 cm olmuştu en sevdiğim yanı zırt pırt alttan muayene etmiyorlar zaten doktorun eli o kadar hafif ki sancı esnasında bile acıtmıyor bakması. Sonra yürütmeye başladı ebem oturmayacaksın ve bebeğin olduğu tarafa doğru yatmayacaksın kalp atışlarını düşürürsün dedi yürüdüm çömelip kalktım sancı geldiğinde ıkın dedi ama onda biraz zorlandım 9 cm olduğunda saat 9 olmuştu çatala aldılar hemen yan oda zaten. Ikınmayı tarif etti 3 sefer denedik tıpkı büyük tuvaletini yapar gibi ve nefesini tutarak bebeği ittiğini hissediyorsun. Başı görünmeye başladığında doktoru çağırdılar hemen geldi İnan çok güzel motive ediyor benim ıkınmam uzun sürdüğü icin kesi attı uyuşturuldugu icin acı hissetmiyorsun hemen çıktı bebişim saat 9:11de boynuna 2 kez kordonu dolanmıştı o yüzden biraz zorlamış ama herşey çok güzeldi dikişlerimi attı doktor sonra gitti hemşire de üzerimi temizleyip giydirdi odama çıkardılar. Benim hikayem böyleydi canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini hastane ve doktordan ben memnun kaldım insallah Sen de kalırsın 😊