kocisininprensesi sevil87 bi yanlışlık olmasın ben 198 Tl ye yaptırdım orada muayene 80 di. Hadi zam geldi muayene 90 oldu ama ultrason o kadar artmaz ya. Bence bir daha sor canım
Yaser27 sevil87 daha geçen sordum bende zorunlu sezeryan olacağım daha 14 +5 olduk bi sorayim dedim zorunlu sezeryan 1900 dedi asker ve polise %10 ındirim de mevcutmuş
sevil87 Yaser27 aaa çok iyi fiyatı ben 3000 gözden çıkarmıştım normal doğum daha uygundur benimde haftaya randevum var soracağım fiyatları hergün zam yapıyorlar
sevil87 renes fatih Birol ve Sibel demir var ikisi de iyi doktorlar İnternetten araştırmıştım baya memnunlar
Yaser27 sevil87 hanı hangi sigorta diye sordu özel sigortalar da var ya o bakımdan galiba yani emekli çalışan vb. Şekilde bazen değişiyor ücretler
Esracelik Bende Sibel hanıma gidiyorum normal Doğum 1800 zorunlu Sezer’den 1900 isteğe bağlı da 2500 muayene ücreti 90 tl bide Fatih bey var orda ona gidenler de memnun ama benim tercihim Sibel hanım 4 günümüz kaldı Doğuma da 🙈🙈😍
Esracelik Ben normal istiyorum doktorumla da özellikle konuştum normal istiyorum diye oda bir sorun olmadığı sürece normale teşvik ediyoruz dedi 🙏 amin Allah razı olsun
dorukhan_nehirada_moms Cok iyiymis gorumcemde orda yapti dogumu oda cok memnundu bnde orda yapicam sanirsam onunuzdeki ay baslayacagim ordaki kontrollerime 8 ayda saglikla gelsin miniklerimiz
Yaser27 dorukhan_nehirada_moms amin inşallah bende memleketimde yapmayı düşündüm de 4bin olduğunu deyince vazgeçtim burada yapacağım Allah izin Verirse