Merve_3351 Meltemm21 aşkm bezi degistiriken tamamen. Çıkarman lazım ben aldim 5 6 tane kullanamadim o çıt citli olanlardan al bence benim fikrim tabikisen bilirissn
Merve_3351 Liimon molfix kullaniyorum Prima cok gereksiz. Pahali bence splppy almistin bi kere ama molfix daha yumusak ve emici diğerlerini bilmiyorum
staRmama Ebru_klc1 kuzum bana ulaşır mısın? Özel tartışma falan açıyorlar ya nasıl yapılıyor bilmiyorum. Postunu da görmemiştim ben yazar mısın bana
Burcu-2634 staRmama post kalkdırılmış galiba ama 2 3 yorum hemen üsttee bendim yazmış arkadaş isterseniz iletişime geçin direk kendisi ile
Liimon Burcu-2634 Gördünüz mü? Bazı olayların bu hayatta bi amacı vardır. Belki birine dokunduk şu anda, belki iyi bir şeye vesile olduk. Sorun çıkartan, aksi, negatif biri olmak yerine her şeye pozitif yaklaşırsanız pozitif olaylar sizi bulur ♥️
Burcu-2634 Liimon sorunlu musun kardeşim sen burda ki posta yazmış olmasa bile zaten bende kayıtlı ismi gene verirdim sen neyin kafasını yaşıyorsun özentilik için açmış olduğun bi postu işe yaradı diye savunamazsın. Bence sen bana yazıp durma aksi takdirde kaç senelik hesabımı sana saydırarak askıya aldırırım.
DENIZ_55 Liimon suan 5+6 haftalıgi oda yapmayı düşünmüyorum besik var ama kiyfet olarak neler almalıyım neyi az neyi fazla tam bilmiyorum bende inceliyorum ufak ufak ama duyduğum tek şey bol bol zibin alın dediler bana benim yaz bebegi olacağı için zibin ben çok alirim buyum ihtimal hayırlısı ile sağ saglim kucagimuza alırız inşallah
Merve_3351 DENIZ_55 mayısa denk gelicek herhlade. Bende bu mayısta doğurdum şoyle bir algı var yenidoğan sıcak tutulmalı hayır yeni doğan süresi 3 gündür. Sen nasıl sıcağı soĝu hissediyorsa çocuğa da öyle giydir havalar malum sıcak ben tek zibın giydiriyorum. Zıbını çok al ama 50 cm yenidoğanı cok alma bence yenidoğan kiyafetinide az al çünki kilosu belli olmuyor benim bebeğim 3400 doğdu ödemini attı 3 e düştü 3 haftada 4bucuk oldu 2 aylikken 3 aylik kiyafeti giydi onun için dogdukdan sonra al benimkiler kaldi hep. Ve tulum alırsan fermuarli alma çitçitli al çünki bez değiştirirkne komple cikarmak lazim fermuarlı olunca
Liimon Burcu-2634 nereden bulupta verecektin acaba. Senin gibi insanlar anne oluyor ya gerçekten üzülüyorum
Burcu-2634 Eminenurrr1 he bide sen eksiktin aynı tip insanlarsınız bazı şeyleri hak buluyorsunuz kendinizde belli ama benden size ekmek çıkmaz 🙂
Miniklerinannesiyim Burcu-2634 burda ev araba lüx giyim marka takıntısı olan o aldsr kişi varki mesela ben iPhone telefon istyorum alamıyorum ama biri iphoneyle fotograf atınca üzülecekmiyim hayır herkezin nasibi ve kısmeti farklı tabiki herkez yüksek meblalarda hayat ister ama olmuyor cocuga aldıklarını atın demiş mesela ben bu gun 90 TL ye tulum aldım atarım istesem bi insan 100 200 TL’ye de cocuguna bişey alamicaklarsa o zaman yapmasınlar cocuk sadece o dekor ürünleri ve kıyafetle büyümüyor
Tutaste_ NaimeYilmaz helal ya vallahi. ben buradan baka baka alışveriş yaptım herkes aldıklarını atıyordu burayada girdim herkes ilk iki yoruma bakmış beğenmiş cıkmış.bize fikir olsun diye var hele alışveriş konusunda fikir çok ihtiyacımız var doğum yakın hala eksiklerimi var ve ne alıcagımı bılmıyorum.kimsenin aldığında gözümüz kalmıyor arkadaşın dediği gibi Bi burası yok sosyal medyada trendyoldan orada burada görmüyoruz sanki .
DENIZ_55 Merve_3351 teşekkür ederim zaten 3 aya kadar alış veriş yaparim azar azar alırım olmadıkça çok alınca kalıyor giremiyorum evet zibin 6btane yeni doğan alırım geri 6 tane de 3 ve 6 ay gurubu alırım olmazsa 12 alırım 3 6 ay gurubundan tulum dediğin gibi fermuarlı iyi değilmiş duydum çıtçıtlı alırım 3 tane felan sıfırdan alacağım için eksik çok
Merve_3351 DENIZ_55 Aynen cnm ben bi hevesle fermuarli aldim giydirmedim kaldı öyle. Birde bezi molfix öneririm. Bende prima gereksiz pahalı 80 tanesi 1200 felandı. Slepy de iyi değil diğerlerini bilmem🥰🥰