neslsah-1 Gizemiii şimdide bedelini ödüyoruz ama gebelik sekeri var o zaman hissettimmi naptm diyorm 🤣😅
Minnaksever Gizemiii bizim de mahallede pazar vardı o gün gidip aldık benim canım sürekli bişey istiyo yiyorum ama o ekmeği yiyene kadar aklımdan çıkmadı 🤣 ilkinde de baklava aşermiştim normalde yemem 😁
Gizemiii Minnaksever ayy bende çok merak ediyorum be aşericem sürekli canım birşey istiyor ama aşermiyorum🥹
Melisa2907 Gizemiii 16+6 haftalık olduk sürekli ekşi ve tuzlu şeyler aşeriyorum😂 bebeğimin kız olacağını söylemişlerdi hep ama erkek💙
Melisa2907 Gizemiii 16. Haftada öğrendim. Aslında burnum çok kanadığı için gitmiştim daha 2 hafta vardı kontrole ama 16. Haftada öğrendik🫶🏻
Meltemm21 Gizemiii 26. Haftada canım aşırı çiğ patates çekti bi tane yarım yedim o günden beri eve patates almıyorum aldığım gibi yiyeyim geliyor ve kaç haftadır diş macunu yemek istiyorum böyle saçma sapan şeyler aşeriyorum
Gizemiii Meltemm21 ahahahahaha sizinki baya güzelmiş diş macunu olayını dişinizi fırçalayıp tükürseniz isteğiniz geçmez mi acaba
cLearQueen Gebeligin basinda ayva cok istemistim yedim. Sonra is yeri buram buram mercimek corbasi kokmustu (sadece bana geldi koku) onu yiyemedim calisiyodum git evde yap falan zor is.
Gizem9688 Gizemiii 38 haftaligim hala aşermedim 😂 olmayinca olmuyor 😂 4 gün sonra doğumum var aşermiş gibi yapmaktan baska carem kalmadi gibi 😂😂