Cnsnsns Gkce18 gökçemm kendim kadar çok istiyorum seninde olmasını inşallah yarın ikimizde güzel sonuçlar alırız 🥰
Cnsnsns mrvess inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin benimle beraber:) 4 aydır istiyordum bende
Cnsnsns Ayselcnt ben yok diye bir kenara bırakmıştım arkadaşlar görüyorum diyince açıp baktım hiç görmemiştim
Ayselcnt Cnsnsns ben ilk fotoda gölge gibi görmüştüm ama umutlandırmamak için söylememiştim..😌 inşaAllah sağlıkla hamilesinizdir..💙
Zeyson Cnsnsns kız bariz silik çizgi görünüyo 2 gün sonra sabah ilk idrarla yap bide iyice kesinleşir bide çatlamadan kaç gün sonra yaptın☺️
Gkce18 Zarifokur inşallah öyledir bacım düne kadar beyaz akıntı çoktu bugün kuruluk var oyüzden biraz ümitsizlrştim, gerçi diğer aylarda yoğun akıntım oluşuyordu ama negatif oluyordu yine bilemedim perşembe günü regli olmam gerekiyor sende son durum nedir
Mervealya1992 Cnsnsns bende 6 gun kala ogrenmıstı. Çok aşırı silikti sızın gibi zor gorunuyordu kan betada 18 cıkmısrı
Cnsnsns Saturn35 benim karnımın alt tarafında sanki bir yük varmış gibi birde böyle oraya kramplar giriyordu hala sol kasığım çok sızlıyor birde gögüslerim hasaslaştı ben yok diye düşünmüştüm ama arkadaşlar gördüm diye çok mutlu oldum
Mervealya1992 Cnsnsns idrarda cıkan kanda her türlü cokmasj gerek cunku ilk kana işlıyor hamılelık hormonu bende ckktk hemen 18 ile sen bılırsın ynedeee