Mlsaa99 minigimherseyim_ götüm sıkıştı gectim ayna karşısına kollarimda biraz etli olduguna sıkıştırmadım . Gobekten cok korktum igneyi saplayamadim😁😁
minigimherseyim_ Mlsaa99 ayy benimde çok sertleşti karnım bende artık kola geçiyim ya Allah m inşallah sıkıntımız olmaz ya iki düşükten sonra çok evhamlıyım 🙏
Hilalkula1215 Lale9191 kan sulandirci sizi korumak icin bebeği değil kan pıhtışasmas durumunda size bi sıkıntı yratmasın die doktorunuzu dinleyn🌸
Lale9191 Hilalkula1215 bebeğe kan akışının sağlıklı olması için kullanılıyor aslında, yoksa benim pıhtılaşma problemim yok normalde yalnızca genlerde mutasyonlar var onlar için de kullanmana gerek yok diyorlar ☺️
Mlsaa99 minigimherseyim_ benimde dusuklerimden dolayi kullaniyorum ama artik kollarimda yer kalmadi galiba dun aksam esim yaparken igneyi cektiginde cok kaniyor dedi pamuga baktim kan inanilmaz sulanmis nasil olucak boyle nerden vurulacaz artik rabbim yardimcimiz olsun
BebekHrcn Lale9191 öğrendiğim günden doğuma kadar kullandım oğlumda şimdi yine kullanıyorum 5 haftalık öğrendim 8 haftada başladım 34+6 olduk sezeryan gününe kadar devam ☺
Halide65 Lale9191 lale hanım benim doktorum perinatoloji de doç. Benim gebelik zehirlenmesi oldu ilk bebeğimde. Bunda başlattı hem ecopirin hem de oksapar. Doğuma kadar kullanacağız dedi tedbir amaçlı. Kan akımı iyi olmalı bebek iyi beslenmeli dedi. Şuan kol ve karın dan vurduruyorum bende. İçin rahat etmesi açısından sor aklında soru işareti kalmasın acaba dememek için.
Lale9191 Halide65 çok geçmiş olsun gebelik zehirlenmesi için aspirinin çok faydalı olduğunu okumuştum, hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah 🙏
minigimherseyim_ Mlsaa99 yağlı dokuya yani en yumuşak kısma denk getirmek lazım ona dikkat edin öyle yapınca bende kanama olmuyor
Fundahakanb Mlsaa99 koldan cok acıyor nasıl dayandınız. İki oğlumda 9 ar ay vurdum karnımdan . Kanama va 18 ayda toplam bir defa oldu .ve başkası yapınca cok acıyor hep kendim yaptım
Hlyhlybtr Lale9191 bnce doktor coraspirinim yeterli olucagini düşünmüştür. Bnmde o sekildi. Coraspirinle devam ettim doğuma kadar. Bir kaybim vardı. Şimdi hamileyim yine sulandırıcı kullanıyorm ecopirin kullanıyoruz bu defa
Lale9191 Hlyhlybtr bana 12. Haftada ikisini de keselim dedi doktorum, daha 8. Haftadayım o yüzden çok sorgulamadım ama 12de bırakalım derse sanırım devam etmek isteyeceğim, evet iğne de çok zor ama tekrar bi kayıp ihtimali daha da zor
Mlsaa99 Fundahakanb evet acıyor ama oglum için dayaniyorum esim vurduguna kendim vuramiyorum gobekten hic cesaret edemiyoruz . Gecen kendim vurdum morarttim 🥹
Citirmom Lale9191 devam ediyor musunuz acaba? Benimki de sadece coraspin yeter artık bırakalım dedi ama içime sinmiyor
Lale9191 Citirmom evet 24. Haftadayız devam ediyorum ben, sonraki kontrolümde doğuma kadar kullanacağız dedi doktorum. Siz de yine sorun içiniz rahat etmediyse doğuma kadar kullanmanız bi problem yaratmayacaksa kullanın.