minigimherseyim_ Lale9191 bende iki düşük yaptım ikiside 6 haftalıktı üçüncü hamileliğimde doktor keseyi görmeden oksope başlattı bana da 12. Hafta kontrolümde artık bırak dedi ben tedirgin oldum çok eğer seni rahatlatıyorsa kullan zararı olmaz dedi ben hala kullanıyorum 17. Haftadayım şuan ayrıca pıhtılaşma sorunum da yok ama böyle içim rahat ediyor ♥️🙏
Ayseglllllll minigimherseyim_ ben karından hiç yapmadım yağ olmadığı için dr um kol ve bacaktan demişti hala öyle ilerliyorum
Lale9191 minigimherseyim_ 8 haftaya yaklaştım evet şimdi karından vuruyorum ama ilerde zor oluyormuş sanırım iğne de kolay değil ☹️
E_Duha Lale9191 amin inşallah ama kötü düşünmeyin inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 3 düşükten sonra baya umutsuzdum ama simdi 30. Haftayı bile bitiriyorum rabbim verecekse veriyor 😊😊😊🤍
Elifinannesi33 Lale9191 pıhtılaşma değerlerine de bakıldı 2. Düşükten sonra ama 3.5 yıl geçti üstünden değerleri hiç hatırlamıyorum tüp bebekti ilk çocuğum. Şimdi kızım 3 yaşonda kendiliğinden 2. Ye hamile kaldım. Çok şükür pıhtılaşma sorunu vs yaşamadım. İğne vs kullanmıyorum 29 haftalık hamileyim
minigimherseyim_ Ayseglllllll bende kola geçtim bugünden itibaren çokta korkuyorum sanki koldan etkisi olmayacak gibi hissediyorum hep niyeyse
2633 Lale9191 pıhtılasma testi yaptırdınız mı eğer testiniz yoksa bence başka bı doktor önerisi daha alın başladığınız zaman doğuma kadar kullanmak daha hayırlı oluyo kullanmamaktan ziyade doğuma 3 5 gün kala bırakmak daha iyi bunu tekrar görüşün doktorunuzla ve dediğim gibi gerekirse ek doktor görüşü alın
Lale9191 2633 evet başka doktorlardan da görüş almayı düşünüyorum, anladığım kadarıyla 12de bırakıp sağlıklı doğum yapan arkadaşlar da var ama, nasipten öteye geçilmiyor bakalım inşallah doğru olanı seçebiliriz
Halide65 Lale9191 lale hanım benim doktorum perinatoloji de doç. Benim gebelik zehirlenmesi oldu ilk bebeğimde. Bunda başlattı hem ecopirin hem de oksapar. Doğuma kadar kullanacağız dedi tedbir amaçlı. Kan akımı iyi olmalı bebek iyi beslenmeli dedi. Şuan kol ve karın dan vurduruyorum bende. İçin rahat etmesi açısından sor aklında soru işareti kalmasın acaba dememek için.
Lale9191 Elifinannesi33 maşallah ne güzel 😊 tüp bebek olunca da sanırım tedbir amaçlı veriyolar kan sulandırıcı siz ilk çocuğunuzda kullanmış mıydınız? İkincide size de tedbir amaçlı verdi demek ki. Şu an aspirin vs de mi kıllanmıyorsunuz tamamen kesti mi 11den sonra
Elifinannesi33 Lale9191 aspirin vs kullanmadım tüp bebektede hep kanama olduğu için öncekilerde 8. Haftada herşey normalken o yüzden başlamıştım. Pıbtı pıhtı her iksiindede düşük yaptım
Mlsaa99 minigimherseyim_ ben 5.5 ay oldu koldan vuruluyorum ilk defa kendin vurdum bugun esim uyuya kaldigi icin ne kadar cok korkarak vuruldum ter döktüm resmen
Mlsaa99 minigimherseyim_ götüm sıkıştı gectim ayna karşısına kollarimda biraz etli olduguna sıkıştırmadım . Gobekten cok korktum igneyi saplayamadim😁😁