gulezer81 Kızlarrrr Van’da araştırma hastanesi veya Gürcan Türkyılmaz dışında perinatoloji uzmanı olup detaylı ultrason yaptırdığınız doktorları söyleyebilir misiniz? 20. Haftamdayım acil sıra almam gerekiyor.
Gultenakkoyun gulezer81 gürcan türkyılmaza gitmeyi neden düşünmüyorsunuz. Bende vandayım gürcan beye giderim diye düşünüyordum
gulezer81 Gultenakkoyun duyduklarımın arasında sadece o doktor var zaten ama kendisinin ekime kadar randevuları dolu ve şuan 20. Haftamdayım. Hakkariden gideceğim burada maalesef detaylı ultrason yok bu nedenle alternatif aradım.
Gultenakkoyun gulezer81 şakir aydoğduyu bir araştırın oda detaylı ultrason yapıyor. Duyduğum kadarıylada iyi bir doktor
Ayse650 gulezer81 öyle biliyorum opr.dr bende Hakkari’den gideceğim 19 haftalığım Gürcan bey dolu olduğu için kızım da da Muhammet beye gitmiştim memnun kalmıştım tekrar oraya gideceğim o yüzden
Ayse650 gulezer81 Kızımda da Hakkari’de devlet hastanesinde normal doğum yaptım ailem yanımda kolaylık oluyor
SMB Detaylı ultrason için zor da olsa bölge hastanesi ne randevu aldık Doğum için çok kararsızım Sizce özelde hem iyi hemde uygun hangi doktorlar var
Bluesugar Bende hakkari yeni geldim mecbur burada doğum yapacağım memleketim gidip gelmeye gözüm kesmiyorum detaylı ultrason için zor bela randevu alabildim 22+4 olduk
gulezer81 Bluesugar bende Hakkari de doğum yapacağım eğer merkezdeyseniz gebelik okuluna gelmenizi öneririm hastanede