Heardlestgirll Arkadaşlar çarşamba kan vermiştim beta hCG 23çıkmıştı. Bugün tekrar kan verdim 50.5çıktı.kasıklarımda ağrı var ve demin tuvalette peçeteyle sildiğimde kahverengi bir leke var korkuyorum acaba bu leke nedir
Hasret18ayaz Heardlestgirll yüksek ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyorsunuz beta artisimiz çok çok az düşmeye başlamış sanırım kanamaniz başlayacak
Heardlestgirll Aynı yerde verdim canım ebe perşembe tekrar kan ver bakalım dedi yerleşme kanaması olamaz demi
Maviss718 Heardlestgirll yerleşme kanaması yaşayanlar var ama senin artışın iyi değil inşallah düzelir de sağlıklığa döner 🥰
Giziyaslan Beta hcg değeri gün aşırı bakıldığında 2 katı artması gerekir sağlıklı bir gebelikse eğer :(
Heardlestgirll Acile gitmem gerekir mi arkadaşlar. Lavoboda bir şey yok peçeteye silince nokta nokta iplik iplik şekilde kahverengi akıntı geliyor
Maviss718 Heardlestgirll ultrasondan bakmazlar çünkü kese için beta değerinin 2000 üstü olması gerekiyor beklemekten başka çare yok malesef 2 gün sonra birdaha ver kan umarım yükselir 🙏
Heardlestgirll Kara22 kimyasal gebelik nasıl oluyor hiç bilmiyorum ilk gebeliğimde hiç böyle bişeylerle karşılaşmamıştım. Kimyasal adet görünce düşük mü yapmış oluyorum
Heardlestgirll Mervealya1992 bugün ebe perşembe günü tekrar kan ver dedi öyle bakalım kesin bir şey belli olur dedi işte sağlıklı mı sağlıksız mı diye. 1saat öncesine yakında peçeteye kahverengi leke geldi korktum kasıklarımda ağrıyor😞
RiRi22 Kimyasal gebelik olsa artış olmuyor diye biliyorum. Normal gebelik olarabilir ama sağlıksız gibi geldi bana. Hakkında hayırlısı olsun.
Mervealya1992 Heardlestgirll nasip kısmet uzulme inşallah ıstedıgın gibi olur hersey perşmbeye kdr zaten bellı olur hersey kahverengi normel adete donebilir
dogakartal Heardlestgirll canım seni üzmek istemem ama değer fazla artmamış 100 üstü olması gerekiyordu
Heardlestgirll dogakartal ben de öyle hesapladım çok az, geldi banada ama işte umudumu kesmek istemedim canım