[silindi] Zuleyha_18 turşu da yasak bana 😫😫😫 5 bidon basmıştım mis gibi yerim diye çok canım istemişti, tansıyon var diye yasaklandı doğumdan sonra artık. 😋😋😋
[silindi] Aklıma geldi bişeyler kızlar sağolun sileyim bari postu 💙size kolay gelsin bebişlerinize de size de yarasın yedikleriniz 💕
[silindi] Aysell47 zorlama bari işte onun için soruyorum bende kolay olsun farklı olsun pilav cacık pilav salata bıktım artık 😟
Begovicka [silindi] bu aksam menude kofte patates makarna misir tempura ve salata var 😅 muhtemelen bi de ayran 😅
Ask1907FB [silindi] Urfa’ya ait kazan kebabı Pirinç pilavı Yanınada eşim ne isterse tabii 1 haftalık bebişle ancak bu kadar oluyor 🤣😇
Pembesarelle2 [silindi] Dünden mercimek çorbam vardı , canım makarna ve köri soslu tavuk istedi yanına mısırlı salata 😋
Kubraalp67 Buzlukta hazır köfte vardı sebze ile karıştırıp fırına attım yanına da pirinç pilavı bide salata. Zar zor yapıyorum bu sıcakta kolayıma ne geliyorsa onu yapıyorum bir de genellikle ertesi güne de kalmasını sağlıyorum iyi oluyor bana da 😅