Evrimnbe [silindi] en büyük derdim inanırmısınız çünkü eşim aşırı yemek seçiyor hergün sabahtan başlıyorum ne yapsam akşam diye😂
[silindi] huzunluponcik oh oh mis ellerine sağlık tavuk biraz tiksindirdi beni yiyemıyorum çok severim yoksa
[silindi] Evrimnbe hiç deme , benimki seçmez ama benim canm istediği olsun aklıma bişey gelmııor zorla yapıyorum bi de
perihankrkya [silindi] off ayni dertten muzdaripim mucver yaptim biber kizarttim yanina baska me yapabilirim diye dusunuyorum 🥹 hergun ne yemegi yapacagim diye düşünmekten bktm yaw😂
Ays-0 [silindi] biber dolması, fırında patates yapicam çok üşeniyorum nasıl kalkıp yapcam 10 dkkadir düşünüyorum 😂
Zeyyno_ [silindi] Valla bende kendimi yormayacak menüler arıyorum hep 😂😂 o yüzden bugün etli pilav ve salata var 🥰 yrnda kına var akşam saatinde yapmam diğer günde aynı şekil düğün iki gün yirttik artık ondn sonra da dogururum heralde yemek düşünmek istemiyorum 😂😂😂😂 39+2haftaligiz bgun 🤰🥰
Ozgis1s [silindi] menemen makarna 😂 valla bunu yaptığıma şükrediyorum hem çok sıcak hem artık belim sırtım felaket 😂
[silindi] Ozgis1s menemene hiç uğraşamam 15 dk ayakta durup geri yatıyorum yata kalka yapamam onu hiç
melek77_ [silindi] hamburger yapacağım içine karamelize soğan füme et çedar peyniri koyunca hem göz doyuruyor hem eşim seviyor bi de 10 dk sürüyor yapması
melek77_ [silindi] yapışmayan bi teflon ya da dökümde o anki moduma göre. Bugün dökümü çıkardım ama temizliği zor geliyor keşke direk teflona atsaydım