birkizannesi21 Deryadgm İstanbul senin uygulamasından da yapılıyor ben yapıyordum sürekli hata veriyordu 153 aradım öyle başvuru yaptım
Mrvpkkn Yanlis anlamayin merakimdan soruyorum esinizin maasi asgari ucretten yuksek mi eviniz kira mi arabaniz var mi nasil cikti bu size bazen bakiyorum durumu olmayanlara cikmiyor bazende evi arabasi olanlara cikiyor anlamadim bi turlu mantigini. Gule gule kullanin
MMehtapceylan Mrvpkkn eşim asgari ücretle çalışıyor ve sadece uzerimize araba var çıktı Bu biraz nasip işi dediginiz gibi ev araba yüksek maaş oluyor çıkıyor durumu olmayanlara çıkmıyor🥺
birkizannesi21 Mrvpkkn yok yanlış anlamam tabi yalan söyleyemem de evimiz kira eşim inşaata çalışıyor ve asgari ücretten fazla alıyor çoğu zaman ama belli bir sayı belirtemiyorum çünkü bazen işi olamayabiliyor bazen de çalıştığı kişiler parayı parça parça veriyor o yüzden tam ne kadar İnanki bende çözemiyorum
ZO_Zeynep9098 Merhaba ben dün yazmıştım buraya evrak teslim değerlendirme aşamasinda yazıyordu 22haftada başvırdum şuan 24oldık bugün baktım doğum bekleniyor yazıyor değerlendirme aşamasinda size sms ile bilgi verilecek yaziyordı onaylanmış mi oluyır yani
MMehtapceylan birkizannesi21 bende başvurduktan 2ay sonra geldi nerdeyse bende çıkmaz diye düşünüyordum Gerçekten bol göndermişler herşey var
birkizannesi21 MMehtapceylan aynen valla ilaç gibi 😂 Allah razı olsun onlardan. Bende şampuan bebek yağı ve bebek bezi almamıştım daha ıslak mendil de stok yapmıştım bilseydim çıkacağını onu da almazdım😄
Burcu-2634 birkizannesi21 bende 18 haftalıkken başvurdum 30. Haftada geldi keşke kızımda başvurduğum zaman da böyle paket olsaydı beşik almazdım hiç değilse şimdi evde 2 tane park beşik oldu 🙂
yysmnn tugbamommm bana da dün sabah msj geldi akşam 8 de falan getirdiler hepsi güzel ama park yatağı çok güzel altına takılan bir parçası var sallanadabiliyor onu ekstra sevdim☺️
Ayse2133 birkizannesi21 Mersin’de yaşıyorum bende başvuru yapsam cikarmi.acaba bide nerden başvuru yaptınız
littlechick Ayse2133 İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kampanyası bu Mersin’de geçerli olmaz malesef. Google dan araştırın Mersin belediyesi veriyor mu böyle yardım oraya başvurursunuz
birkizannesi21 Munevvercakmak İstanbul senin uygulamasından da yapılıyor ben yapıyordum sürekli hata veriyordu 153 arayarak ta başvuru yapabilirsin arayarak başvuru yaptım
elif475475 Çalışan hiçbir anneye çıktı mı acaba ben de onu merak ediyorum şimdi. Eğer çıktıysa ben de başvuru yapayım. En azından kullanmayacağım birkaç şeyi var onları da başkasına hediye ederim.
Burcu-2634 birkizannesi21 şuan evimde değilim evime gittiğim zaman öyle yapmayı düşünüyorum bakalım ihtiyacı olan biri illa çıkar
MMehtapceylan birkizannesi21 😅😅aynen ya sağolsunlar gönderdiler olsun yaa bende çok ıslak mendil aldım ama kullanılır hepsi mutlaka uzun süre alma derdi olmaz 😂
elif475475 birkizannesi21 5 haftam var daha 20 ye ama bir deneyeceğim. Üstümüze hiçbir tapu yok zaten. Belki o yüzden de çıkabilir
Oznursis Hayırlı olsun içeriği bolmuş güzel günlerde kullan canım anne 🌸 görselde pek ne oldugu anlaşılmıyor, ve sanırım cekmediklerinizde varmıs. Rica etsem neler yolladılar isim olarak yazabilir misiniz hepimiz bilgilenelim şimdiden tesekkürler😊
birkizannesi21 Oznursis çok teşekkür ederim canım evet gerçekten herşey var♥️ Park yatak Ana kucağı Reflü yatağı Bebek yağı Bebek bezi Islak mendil Tarak tırnak makası ve burun için temizleyici kucu bir aparat Biberon Ateş ölçer Banyo süngeri Şampuan Birde anne bebek çantası Hepsinin de markaları bilindik🌸