Dilekdamla birkizannesi21 anladım. Güle güle sağlıkla kullanın. Bekleyeyim bi süre daha ararım olmazsa teşekkür ederim
birkizannesi21 Umay-12345 yok ben çalışmıyorum bende şaşırdım vala normalde hangi yardıma yazilsam çıkmaz bu çıktı
yysmnn Dilekdamla bende 20 haftada başvurdum bugün msj geldi kargonuz dağıtımda diye 29 haftalığım doğum bekleniyor yazıyoru hep sizde de öyle yazıyorsa gelir daha
Mavi_dnz34 Eflinilknur evet reddedilmiş oluyormuş bende başvuru yapmıştım askıda die görünce aradım öyle söylediler
Kubrabsyg birkizannesi21 bana yola çıkmıştır diypr ama dağıtıma mı çıktı kargo mı verildi acaba sizde durum neydi
Umay-12345 İbb birkizannesi21 ibb yenidoğan çalışan annelere çıkmıyormuş galiba o yüzden sordum geri kalan çoğuna çıkıyor güle güle kullanın sağlıkla inşallah 🥰
Nur0961 Umay-12345 malesef bana red geldi sanırım kendi evimiz ve aracımız var diye ama tek maaşla geçinen biriyiz ve 4. Gebeliğim üzüldüm açıkçası
ZO_Zeynep9098 birkizannesi21 merhaba ben 22haftada başvurdum 24haftadayim şuan değerlendirme aşamasinda diyor yani sonçlanmamiş değil mi
birkizannesi21 Deryadgm İstanbul senin uygulamasından da yapılıyor ben yapıyordum sürekli hata veriyordu 153 aradım öyle başvuru yaptım