Defne112 Turkanbal tahinin. Üstüne çıkan yağını sürün yumusatiyo iyi geliyo deneyin ve kakoo yağı bunlar bana iyi geldi umarım sizde iyi gelir
Yorgunn_momy1 Turkanbal aşkım sadece kendi sütünü ve kantaron yağ sür emzirmeden önce de temizle ben ağlaya zırlaya emziriyordum kendi sütümü sürdüm iyi geldi lansinoh filan hikaye oldu yani kullandım yaramadı
sedefyrs1101 Benimde olmuştu emzirirken yorganı ısırıyordum bağırmamak için. Ayva çekirdeği jeli yapıp sürdüm ben 3 günde düzeldi 😊
Alisde Turkanbal vallahi benim resmen goguslerimij ucu yarilmisti cocuk emdikce kab gelmisti o derece ne lanshion krem ne gogus kapagi asla asla gecirmedi bi deneyin belki size iyi gelir insallah
ikincibaharrr prens_prenses_annesi şöyle benim de 2 gün önce bebeğim ısırdı dişleri var kanadı bile kantoron yağı sürdüm yemin ederim hemen hafifletti her emzirmeden sonra sürün ve bebek emmeden önce bi su sürün ya da göğsünüzü sıkın akan sütle temizleyin
aslanbeyy E vitamini kapsül şeklinde sağlık ocağına yazdırıp alabilirsiniz çok çabuk toparlıyor . O şekilde de emzirebilirisniz içiniz rahat etmezse silip emzirin. Ben e vitamini sürüp strç film ile kapatıyorum