Turkanbal Merhabalar 1 hafta önce doğum yaptım Göğüs ucum çok ağrıyor ve sızlıyor Göğsümün ucu açılmış resmen ne yapman gerekir sizce
Angel161023 Turkanbal her emzirme sonrası lansinoh krem kullandım hiçbir problem yaşamadım denemelisin
ikincibaharrr Turkanbal doğal zeytinyağı sürebilirsiniz bir de sarı kantaron yağı alın aktarlarda satılıyor bana teşekkür edersiniz
Angel161023 Turkanbal eline sıkıp önce homojen kıvama getirip sürmen gerekiyor tüpten sıkıp hemen sürme, elinin üstüne nohut tanesi kadar sıkıp pıtpıt yap iyice erisin öyle sür ben öyle yapıyordum
prens_prenses_annesi ikincibaharrr sari kantoron yagi geciriyormu birde emzirmeden once sonra o yagi temizlemek gerekiyomu bebek oyle eme bilirmi yoksa
gdaslik Turkanbal göğüs kalkanı veya memeleri açıkta tut ucuna bişey değmesin. Ben ilk hafta kalkan kullandım hassastı ama yara olmadan geçti hassaslık sonra kalkanı kullanmayı bıraktım. Ve herhangi krem vs de sürmedim sadece göğüs kalkanı kullandım mantık meme ucunun hava alması o sayede iyileşiyor.
Deletedmom_110 Turkanbal Garmastan pomad göğüs ucu kremi aldır canım eczaneden diğerlerinin hepsi tırt en iyisi o
Deletedmom_110 huzunluponcik ben birçok markayı denedim yağlar falan hiçbişey işe yaramadı o krem anında rahatlattı
iremd-1798 Turkanbal lansinoh krem kullandım sürdüğüm dakika elbette geçirmedi ama kısa süre de acım geçti. Biraz daha sabredin kısa süre de iyi olacak ve bebeğinizi daha rahat emzireceksiniz. Bende 27 gün önce doğum yaptım ❤️
ikincibaharrr prens_prenses_annesi şöyle benim de 2 gün önce bebeğim ısırdı dişleri var kanadı bile kantoron yağı sürdüm yemin ederim hemen hafifletti her emzirmeden sonra sürün ve bebek emmeden önce bi su sürün ya da göğsünüzü sıkın akan sütle temizleyin
Retjza Ben her emzirme sonrası sütümü elimle sıkıp göğüs uçlarıma yediriyordum. Hiç kanama/yara yaşamadım. Bebeğiniz emdikçe o acı geçecek. Yarılmış meme görüntüsü süt kanallarının açılmasından kaynaklı.