Mery6619 0701 haftanız daha erken bide ilk gebelikse az hissetmeniz normal tatlı biseyler yiyip sol tarafınıza yatin mutlaka hissedeceksinizdir. Şişlik hakkında bisey söyleyemem. Bebek mi toplaniyo onun gibi mi bisey
0701 Mery6619 yani bilmem ki Rahime dokununca sertlik oluyor bazen yine oluyordu ama geçiyordu sanki keşke sürekli hissetsem de rahatlasam hareketlerini 🥲
Tomucuk12 Beblj bısey sorcaktım sıze 1 hafta sone pembe akıntım oldu tuvalet sonrası sızde olmusmuydu ne kdr devam ettı
Tomucuk12 Mery6619 bısey sorcaktım sıze 1 hafta sone pembe akıntım oldu tuvalet sonrası sızde olmusmuydu ne kdr devam ettı
Kselma 26 haftalıgım kasıklarımda hareket hissedıyorum karnımın bir çok yerinde birde göbek deliğimin cevreside ağrıyor acaba normalmidir
Cglglr Tomucuk12 25+5 haftalık hamileyim. Benim sürekli kasık ağrım oluyor. Doktorum normal dedi. Onun dışında bebeğim çok hareketli karnımın her yerinde tekme hissedebiliyorum 😄 doktorum bir hafta çnden gidiyor dedi bakalım sağlıkla gelsinler 🌸
Merve0135 24+1 olduk 1 haftadır sakatlayarak yürüyorum oturduğum yerden sakatlayarak kalkıyorum bel ve kalça ağrısı kalçam kırılmış gibi adım attıkça bıçak batıyormuş gibi kalçama yaşayan var mı ? ne yapabilirim bilmiyorum.