motherbaby_ anneyim_33 yaptırdım temiz çıktı çok şükür e nabızdan bak dur aşkım bazen 15 günde çıkıyor
Pelinaltnl anneyim_33 nikah işlemlerinde sma testi vermiştik 1 ayda çıkıyor doğru bizde çok şükür negatif çıktı sonuç
anneyim_33 motherbaby_ hadiya bakayim bi arada temiz çıktığını nereden anliycam ne yazıyor sizin sonuçta
Pelinaltnl anneyim_33 eşinizin e nabiz sistemine giriş yapın tahlil sonuçları bölümünde direk sma olarak çıkıyor
Kubraalp67 Biz nikah için gün alırken sağlık ocağında yapmışlardı baya sürdü açıklanması. Bir sıkıntı olursa zaten arıyorlarmış aramazlarsa sıkıntı yok dedi doktor. Sonucu 3 ay sonra çıkmıştı bizim.
mavisevenanne Kubraalp67 bizim de öyle olmuştu evlilik için kan verdiğimizde. Arayan soran da olmadı sonra e nabızda görünür mü sonuç bilmiyorum ama doktor sadece kansızlığın var yazıp kan ilacı yazmıştı o zaman. Tekrar bir test gerekiyor mu bilmiyorum kasımda yaptırmıştık
yokusbebek anneyim_33 Biz yaptırdık. 1-2 aya çıkar dediler ama 20 günde çıkmıştı. Enabizdan takip edebilirsin 🌸
smnr-06 Bizde tedbir amaçlı geçen yıl yaptırdık 15 gün çekmedi çıktı. Bu testi yapan tek sistem varmış özelde de yaptirsaniz devlette de yaptirsaniz aynı yere gidiyormuş ondan dolayı bi yoğunluk olabiliyormuş. Bizde de çok şükür saptanamadi yazıyordu
Kubraalp67 mavisevenanne kansızlık o zaman bende de çıkmıştı ara ara kan verdim takip için o kadar. Sma testinin sonucu eşinizin e nabızında belli oluyor negatif yazarsa sonucu sıkıntı yok.
mavisevenanne Kubraalp67 hımm ben de gözükmüyor çünkü eşimin e nabıza bakayım teşekkürler. Rabbim herkese evladını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲