Sedoliko 38+3 , kanala girmemiş 🤦🏻♀️ doktorum bugün plesentanın yaşlanmaya başladığını ve suyumun azalmaya başladığını söyledi. Sezaryene sıcak baktığını söyledi, eğer haftaya bebek gelmezse. Kanala girmesi için tavsiye kızlar 🤦🏻♀️
Sedoliko Sedoliko kanala girdiği gibi doğum başlar mı ? Yani mucize olur haftaya kadar normal bir şekilde gelir mi 🙈😀
Aylaa123 Sedoliko kanala girincede illa doğum başlamıyor ki o zamanda doktor suni sancı veriyor acılmanız olmazsa bu sefer suni sancıyı çekip sezeryana giriyorsunuz😂 inşallah kanala girer ve doğumunuz kendi kendine başlar ama öyle olmazsa bile üzülmeyin nasip sezeryanmıs bebeğiniz öyle gelmek istiyormus gönlünüzce olsun 🌸
Ebrucar Sedoliko benim de aynı. 37+5te gittim aşağı inmiş ama kanala girmemiş, 1 saat yürü günde 50 squat yap hareket et devamlı dedi. Tabi yapamadım daha şimdi 38+2. Çarşamba randevu var bakalım bugün yarın yapıcam dediklerini bide YouTubeda videolar var doğumu başlatmak için. Halim kalirsa onlardan da yapmayı düşünüyorum
Endoplazmik Sedoliko belli olmaz canım başka bir doktora daha git olmazsa yürüyüş yap hurmayı ananas diye Bir de bakmışsın doğurmuşsun
Sedoliko Aylaa123 yaaa bende ondan korkuyorum işte , o kadar sancıdan sonra sezaryene alınırsam çok üzülürüm 😀 bir de başak burcu olmasını asla istemiyorum. Sezaryen olacaksa bu 3 günde olsaydı bari diye pişmanlık çekeceğim 😂😂
Sedoliko Ebrucar bende başladım yürüyüş ve squat yapmaya. Videolara da başlayacağım bugün. İnsallah sağlıkla gönlünüzce kavuşuruz yavrulara 🥰
Aylaa123 Sedoliko ne demişker istemediğin ot burnunun dibinde biter 😂3 gün kısa bir süre ama imkansız değil 😂
canbeybek Benim de bugün kontrolüm vardı. 38+3 ün bugün. geçen haftadan beri 1 cm açıklık var ama kanala girmemiş dedi az önce doktor. 1 haftadır sabah akşam activating labor yapıyorum. 3 aydan beri her gün istisnasız yürüdüm hala yürüyorum. Merdiven çıkıyorum daha ne yapmam lazım bilmiyorum. Doktorum da 1 haftalık izne çıkacak 5 gün sonra :((
Sedoliko canbeybek ah ah aynıyız işte 🤦🏻♀️ doktorun izne çıkmadan bir gün öncesine sezaryen için randevu oluştur bence , o zamana kadar normal olursa oh mis olmasada yapacak bir şey yok 🥹 tabi başka doktor ile doğurmak istersen orası ayrı bekle tabiki biraz daha. Benim haftaya pazartesi eğer gelmezse bende sezaryen için gün belirleyeceğim artık 🥹
Sedoliko canbeybek benimde doktorum kanala girmemiş ama 1 parmak kadar açıklık var. O da çok önemli değil dedi. Önemsemiyoruz onu bebek kanala girmeyene kadar dedi 🤷🏻♀️
canbeybek Sedoliko doktorum istersen cuma günü suni sancı verelim istersen de benim dönmemi bekle normal doğum için uygun çatın, sezeryanı hemen düşünmeyelim dedi. Suni sancı istemiyorum bebek strese girince yine sezeryana dönüyor zaten. Doktorun döndüğü gün 40+2 oluyor :( doğal, suni sancısız doğumu çok istiyorum başka doktor girecek olsada şansımı deneyip bekleyeceğim galiba :(
Sedoliko Endoplazmik yapıyorum canım hepsini , merdiven inip çıkıyorum. Squat, yürüyüş , hurma ananas hepsini yapıyorum. İnsallah hayırlısı hangisi ise o olur 🙏🏼🥹
Sedoliko canbeybek çok haklısın , içine sinen ne ise öyle yap kesinlikle. Acelesi yok , senin ve bebeğin sağlığı için en uygun hangisi ise öyle olsun 🙏🏼🥰
Ebrucar Ss4 38den beri kanalda ama açılma olmadı şuan 40+4 ama artık kendi gelmezse diye cuma gününe (40+6) yatış yapılacak önce suni sancıyla normal doğum deneyip olmazsa sezaryenle doğum olacak. Doğacaği güne müdahale etmek istemedik ama bizim kız çok nazlı zorla çıkarcaz artık 😂
Ebrucar Ss4 yok 37de gittim girmemişti 38+2de randevuya gidicem yazmışım o hafta girdi işte. doğum pozisyonundaydi ama başı biraz yukardaydi sonra aşağı da inmiş dedi doktor ama hala doğmadı. Kanala bir anda da girebiliyormuş ama doğumun başlaması için yeterli değil demek ki kanala girmesi ben de umutla bekledim ama maalesef olmadı