AmineErva infertilite polikliniğine adetin 2-3. Günleri gidecek şekilde randevu aldım zaten çok kalabalık olmuyor orası bu sorunu yaşayan çok fazla kişi yok. Orda açtılar hsg, mamografi, meme ultrasonu vs gibi şeyleri. Eşim için de sperm testi ve kan testi vermesi için Ali hocaya yönlendirdiler. İlk gittiğim gün adetli iken ultrason yapılması gerekmiş. Süreçte en en çok canımı yakan olay adetliyken ultrason çektirmek oldu. Bu rahim filmi felan yanında karınca kaldı yani. Eğer Zeynep kamil hastanesinde tedavi görecek olsaydım diğer istenilen tetkikleri yaptıracaktım ama ben özelde evime daha yakın bir yerde devam etme kararı aldım. En azından sizi insan yerine koyan ve süreci baştan sonra tek doktora emanet etmek istediğim için. Ama isterseniz çocuğunuz yoksa ve yaşınız menapoz yaşı değilse devlet aşılama ve tüp bebek masraflarını karşılıyor. Tüp bebekte yalnızca ilaçları siz alıyorsunuz bu da 100.000 liralarda olan masrafları 5000-6000’e kadar düşürüyormuş. Bu şekilde aklınıza takılan bir şey olursa sorun lütfen 🥰