reyhan_t Ebruyi yarın 16 olucaz bugün cinsiyeti öğrendik erkek anası olacakmışım😄🐣 iyi gidiyor çok şükür ama sabah bulantıları tam olarak geçmiş değil. Sizin nasıl gidiyorr
yavrucakannesi Ebruyi 16+1 ile gayet iyiyim hiç bir bulantım, halsizliğim, yorgunluğum yok. Sadece canım aşırı derecede turşu çekiyor geceleri 🤭🤭 Bir minik prenses bekliyoruz sağlıkla inşallah 🌸♥️
Aley10 16+1 iz bugün Biraz mide yanmam var onun dışında iyiyiz bazen hamilemiyim düye düşünüyorum biran önce teklemeleri hissedelim 🩵
Lagertha46 Aley10 17 ye ramak kaldı ama. Hrp vesvese veriyo şeytan her tuvalette peçeteye bakıyorum acaba iyi midir diye enfeksiyon da var troid de var canım canım sevememdim bebemi. Kurban olurum ona tek duam benle kalsın
Ebruyi Aley10 Aley10 ay evet ya hiç hissetmiyorum karnımda hamile göbegi degıl alt gobek kılo almıs gibi sadece cıktı
Ebruyi reyhan_t bazen bulantılar devam ediyor bazen bel agrıları gelıp gıdıyor suanlık boyle bende ogrendım kızmış cinsiyeti allah sağlıkla kucaga almayı nasip etsin ınsallah
dika Lagertha46 kıyamam sana ya bende başlarda oluyordu bebeğimi kaybedecem diye ay korkudan bir yerim ağrısaydi hemen hastaneye gidiyorum artık her hafta hastanedeydim sonra tevekkül etmeyi bildim tevekkül ede ede bitirdim vesvesemi sizde tevekkül edin birde isterseniz peceteyi bir süreliğine kaldira bilirsiniz hani geçene kadar veya boşver mis gibi yapın tiroid bende de var ilaç kullanırsan inşAllah birşey olmaz
Ebruyi Lagertha46 bendede enfeksıyon vardı kuzum ıdrarda ama suan bol su ıcıyorum bol us ıcınce yanmıyor ıcmeyınce yanıyor
Guldane32 Biz de 16 +3 olduk ama mide bulantısı henüz geçemedi artık biran önce kavuşsak 🩵 hergun iğne vurmaktan sıkıldım ama sonu çok güzel olur inslahhh
Ebruyi Guldane32 bende her gun iğne vuruluyorum Progestan 3 kez gunde kullanıyorum 1 tane coraprin kullanıyorum Ekstra olarak multıvitamin demir ilacı gibi takviyelerde alıyorum ama kavusmak ıcın her seye hazırım gobegım morarıyor iğne bazen acıtıyor ılaclar midemi bulandırıyor ama değer be☺️🥰🥰🥰
Ebruyi Badehandekuzey allah hep iyi gitmesini nasip etsin hic bir sorun ıle karsı karısya kalmayınnnn
dika Lagertha46 amin inşAllah benim ilk tremiser normal güzel geçti ama 2 ci tremiser zor geçiyor benim ya Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
Ebruyi Busragoymen mide bulantım 14 te hafifledi sanki bu aralar baya azaldı ama yınede hap kullanıyorum kuzum genel olarak ıkı gun belım agrıdı sımdı geçti bazen belım cok agrıyor gecıyor basım agrıyor iş stresı belkıde
Ebruyi yavrucakannesi bende minik bir prenses beklediğimi öğrendim inşallah sorunsuz bir sekılde devam eder guzel saglıkla alırız
Melisa2907 Ebruyi 16+5 🥹 erkek annesiyim. Çok şükür hiç bulantım vs olmadı. Şimdi bugünlerdr şiddetli bel ağrısı ve mide yanması yaşıyorum ara sıra umarım çabucak geçer💙🫶🏻🙏🏻
Ebruyi Melisa2907 benımde bel ağrım var 2 gun oldu geçti bazen geliyor gecıyor ama yanma suan olmadı bazı yiyecekler dokundu sadece mercımekgibi bulgur gibi
Alyask Ebruyi 16+2 olduk bugün bel agrım ve karnımda acı var sankı bıçak batıyor gibi ikinci gebelıgım büyüyor dıye oluyor sanırım🥹
Guldane32 Ebruyi Rabb’im sonunu güzel eylesin inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım insalalh bende oksapar 4000 binlik coraspirin kullanıyorum kan ilacı demir mutluvattimin bile mide bulandırıyor