Mucizee80 UrazKutay_Mom bazı testler yalancı pozitif veriyormuş teste göre silik çizgi var kan verin inşallah kandada pozitif çıkar
ipos Mucizee80 acile gidip verebilirsiniz şimdi de, 2 günde bir kontrol edilmesi gerekiyor ya acilden de alacaklardır. Ben de direkt acile gittim hatta burada kadın doğum acil var oraya gittim direkt
Mucizee80 ipos gitme imkanın yok yayladaym cumartesi günü farklı ilde vermiştim yarın başka hastanede verip Perşembe tekrar aynı hastaneye gidecem
Psk1998 Hasret18ayaz benimde reglime 5 gün var böyle geceleri hafif hafif bulantım var gögüs ucumda dokununca sızlama oluyor bir de kremsi yoğun beyaz akıntı geldi bugün test yaptım ama sanki hayali çizgi gibiydi acaba var mı çatlıcam meraktan bende yaaa
Psk1998 UrazKutay_Mom bir önceki gebeliğimde regli gecikmesinin dördüncü günü böyle cıkmıştı benimde hamileydim tekrarladım testi
Mrvemr3449 Benim bundan daha silik çıkmıştı kan testi verdim pozitif çıktı inşallah seninde pozitiftir:)
Psk1998 ipos inan testte ben bile göremiyorum acaba diyorum düşündüğüm için mi öyle görüyorum ama var gibi çektiğimde hiçbişey görünmüyor 🥹
ipos Mucizee80 inşallah, erken öğrenmenin de böyle dezavantajı var işte ama olsun her şey güzel olacak 777 😬🙏🏻