Nisa_90 E6366 benimde bat 29. Ama 2 aydır döngüm 26 güne düştü. Normalde 28di 31 olması gerekiyor ona göre.
esracesme_25 26-27 adet bekliyorum. Bugün Ovulasyon testin pikinden sayarak test yaptım 8.gün negatif çıktı. Bel ağrım var, ara ara hafif mide bulantım ve göğüs ağrım… sonradan pozitif olur inşaAllah hepimiz güzel haberler alırız
Tubili33 esracesme_25 ovulaayondan sonra 8. Gün erken biraz bence. Döllenip rahme düşmesi zaten 6/8 gün arası değişiyor diye biliyorum. Rahime düştükten sonra ilk önce kanda yükselir beta sonra idrarda. Umarım pozitife döner.
Kubraylvc esracesme_25 ozaman beraber takip edelim bakalım görecekmiyiz 😍bu arada diğer gebeliklerimde 11.gün gördüm o yüzden suan çok erken 🫣
esracesme_25 Kubraylvc ayyy inşaAllah görürüz inşaAllah 🫶🫶🫶 siz test yaptınız mı ? Artık testlere bile güvenmiyorum ama
Teacherlla Nisa_90 benim olmuyordu bu bir kaç gündür vücudum bir tuhaf. Umarım sadece psikolojik değildir
Kubraylvc esracesme_25 geçen ay test mağduru oldum veya kımyasal yaşadım bilmiyorum hep silik çizgiler çıktı ama adet oldum bu aydan umutluyum bugün yaptım yok kalbim kadar temiz 😂